Laptop, tablet ve S Pen avantajları bir arada

CHIP Online
22-02-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un bu harika cihazı, size hem laptop hem de tablet deneyimini yaşatmayı başarıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lap ... ir-arada_38819.html

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics, ATIV Smart PC ve PC Pro ürünleriyle hayatı kolaylaştırma vizyonunu smart teknolojiyle birleştirdi.


Dizüstü bilgisayarın gücü ile tablet PC'nin kullanım kolaylığını bir arada sunan 2013 yılının iddalı ürünleri ATIV Smart PC ve PC Pro; profesyonel, yaratıcı ve eğlenceli ellere sınırsız bir kullanım özgürlüğü sunuyor.


Ayrılabilir özel klavyesiyle dizüstü bilgisayardan tablet PC'ye kolayca dönüşebilen ve günün her saati rahatlıkla kullanılabilen ATIV Smart PC ve PC Pro, kolay kullanımına yönelik hazırlanan filmler de http://www.youtube.com/playlist? ... T5zclyhk-clfNAaJYux adresinden izleyici ile buluşuyor.


S-Pen ile gelen profesyonel ve eğlenceli kullanım


ATIV Smart PC Pro ile birlikte sunulan S-Pen kullanıcıların bilgisayarlarını bir not defteri gibi kullanabilmelerini sağlıyor. S-Pen sayesinde ATIV Smart PC kullanıcıları not almanın yanı sıra çizim yapabiliyor, el yazısını dijital hale dönüştürüyor, bir metni fotoğraf ve farklı görsellerle daha da zenginleştiriyor.


Tüm Konu: Laptop, tablet ve S Pen avantajları bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr