Lazer Kesim'de Giotto Lazer Kesim Makinaları

drslazerkesim
10-07-2017, 21:58   |  #1  
drslazerkesim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

Lazer Kesim Bizim İşimiz

Drs Lazer olarak lazer kesim sektöründe yıllardır faaliyet gösteren bir firmayız.Bizim için sadece müşterilerimizden gelen fason lazer kesim işleri değil bizimde tasarladığımız ürünler ve özel tasarımlarımızla bu piyasada müşterilerize her anlamda yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Lazer kazıma ve kesim cihazlarımız Giotto Galvo Lazer markası olup ahşap,kağıt,pleksi,LGP Panel,deri,keçe gibi birçok ortamda çalışma yeteneğine sahiptir.Bizi herzaman arayabilirsiniz 0535 601 48 83

Drs lazer olarak en önemli hedeflerimizden biriside müşteri memnuniyetidir.Müşterilerimizin gerek tasarım yapan ekibimizle gerekse de teknolojinin son özelliklerini kullandığımız italyan giotto galvo lazer kazıma ve kesim cihazlarımızla istediklerini gerçekleştirmek hem bize bir gurur hemde işimizi yapmanın hazzını vermektedir.

Neden Giotto Galvo Lazer Sistem Cihazını Kullanıyoruz

Drs lazer olarakLazer kazıma ve kesim işlemlerinde artık daha esnek tasarımlar oluşturmaya izin veren ve malzeme nitelikleri ne olursa olsun aynı şekilde sonuç sağlayan cihazlar tercih etmekteyiz. Bu anlamda lazer makinası için giotto galvo lazer cihazı en iyisidir. Galvo lazer sayesinde kumaş türleri, elbise, desen kazıma, denim ve desen markalama,ahşap kazıma,pleksi kesim,pleksi kazıma,deri kesim, bıyık zımpara, aksesuar kesimi gibi piyasalar için seri ve profesyonel üretim sağladığı için DRS lazer olarak bu cihazı kullanmaktayız. Bu sektörde iş yapmak isteyen ve yeni başlayanlar için Drs lazer olarak 2. el cihaz satışımız da mevcuttur. Dayanıklı, aynı kalitede ve işlevsel anlamda hiçbir sorunu olmayan lazer makinası teminatı sağlanır. Firmamızla iletişime geçerek cihazlar hakkında bilgi alabilirsiniz.Bizi herzaman arayabilirsiniz 0535 601 48 83

Günümüzde kumaş,deri,kağıt,cam,LGP panel, ahşap malzeme, pleksi gibi ürünlerin işlenmesi, desenlenmesi ve kesilmesi için artık lazer kazıma ve kesim çalışmaları rağbet görüyor. Kusursuz sonuç almak adına da giotto galvo lazer cihazı önerildiği için bizde bu cihazları kullanmaktayız.

Drs Lazer Olarak;

1)Ahşap lazer kesim ve kazıma

2)LGP Pleksi noktalama

3)Pleksi lazer kesim ve kazıma

4)Etiket lazer kesim

5)Denim lazer yıpratma

6)Saya lazer kesim

7)Davetiye lazer kesim

8)Çanta lazer kesim

9)Ayakkabı lazer kesim

10)Lazer deri kesim

11)Üç boyutlu lamba lazer kazıma

12)Lazer kartvizit kesim

13)Lazer kağıt eksim

14)Sunum tahtası lazer kazıma

15)Masa lazer kazıma

16)Sandalye lazer kazıma

Bizi herzaman arayabilirsiniz 0535 601 48 83

kesanbez
24-03-2018, 04:43   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2018

Galvo Lazer Türkiye -Necati Sarıkaya 0533 713 34 44