Leak: Açıldığı gibi kapanan site!

CHIP Online
12-08-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sadece iki hafta içerisinde veri trafiğinin altında ezilen site, şimdi geri dönmeye çalışıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lea ... nan-site_48854.html

Resimlerle: En garip 10 web sitesi!

Bundan sadece iki hafta kadar önce kullanıma açılan, Leak isimli elektronik posta sitesi, MailChimp ve SendGrind isimli elektronik posta sağlayıcılarla yaşadığı sorunlar yüzünden bir süreliğine işleyişine ara verdi.


Leak tarafından bahsi geçen sitelere yollanan mesajlar arasında bolca spam mail olduğu gözlemlendi. Bu spam mesajların kısa süre içerisinde siteden posta adresi alanlara ulaşması, pek tabi sunucularda büyük bir sıkıntı olduğunu ortaya çıkardı. Sitenin kurucu ortaklarından Laurent Desserrey ise bir internet sitesine yaptığı açıklamasında şu sözleri sarf etti; "Sébastien ve ben, insanların kısa süre içerisinde birbirlerine bu kadar Leak göndereceklerini ve bu durumun rahatsız edici seviyeye kadar ilerleyeceğini hiç düşünmemiştik. Bu yüksek paylaşım trafiği, bir noktada bizim için çok sevindirici."


Firmanın diğer kurucu ortağı olan Sébastien Thiriet ise sitenin durdurmakta güçlük çektiği ve spam haline dönüşen bilgi akışının esas sebebini MailChimp'in API'si olan, Mandrill olarak gösterdi. Yine de her iki kurucu da Mandrill ve SendGrind'den gelen tepkileri ağır başlılıkla karşılıyor ve yakın zamanda devreye girecek olan kendi, özel elektronik posta sağlayıcıları üzerindeki son rötuşları ayarlıyorlar. Şu anda kapalı durumda bulunan sitenin ne zaman açılacağı hakkındaysa henüz resmi bir açıklama gelmiş durumda değil...   

Tüm Konu: Leak: Açıldığı gibi kapanan site!

Resimlerle: En garip 10 web sitesi!

Kaynak: www.chip.com.tr