Leawo iOS Data Recovery 1.2.0 [31.10.2013]

CHIP Online
31-10-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Leawo iOS Data Recovery, iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarının tüm modellerinde çoklu kaybolmuş veriyi kurtarabilen bir güçlü kurtarma programıdır

Yanlışlıkla silinme, iOS güncelleme, fabrika ayarlarına geri dönme, cihazların bozulması ve kaybolması vb. gibi hemen hemen tüm durumlarda kaybolmuş veriyi tekrar kazanabilmektedir.

Profesyonel iPad/iPod/iPhone veri kurtarma aracı program, yedekleme yapılmamış iOS cihazlarından veri kurtarma yapabildiği gibi, cihaz olmamasına rağmen yedekleme yapılmış ve silinmiş iTunes'dan da veri kurtarabilmektedir. Bunun yanı sıra, iTunes yedeklemesinde bulunan toplu halde 12 çeşit dosya tipini ayıklayarak lokal bilgisayara aktarabilen program iTunes yedekleme ayıklayıcısı olarak da görev görmektedir.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Leawo iOS Data Recovery 1.2.0

Sabrina Swift
03-08-2018, 14:52   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2018

İşte benzer bir iOS veri kurtarma aracı, Joyoshare iPhone Veri Kurtarma denir. Ayrıca olası veri kaybı senaryolarından 3 akıllı kurtarma modu ile verileri toplayabilir. Ancak ayırt edici özellikleri, 20'den fazla veri dosyasını ve gerçek zamanlı şifreleme ve önizleme yeteneğini geri yükleme yeteneğidir.
Bu, kupon teklifinde% 70 indirim ile özel etkinliği için neredeyse son başvuru tarihi; hemen şimdi alın:
https://www.joyoshare.com/special/2018-special-event/

Mikssa
23-04-2019, 08:54   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2017

Dürüst olmak gerekirse, iOS veri kurtarma hakkında bildiğim kadarıyla Tuneskit iPhone Veri Kurtarma. Günümüzde, önemli verileri iPhone'da depolamak için kullanılmaktadır. Bir gün, iPhone'dan mesajlar, videolar, notlar, kişiler, fotoğraflar vb. Önemli verileri siler veya kaybederseniz, tüm bu önemli verileri nasıl verimli bir şekilde kurtarırsınız. Tuneskit iPhone Data Recovery, 3 moddan veri kurtarmanıza yardımcı olan profesyonel bir iPhone veri kurtarma yazılımıdır, biri iOS aygıtlarından veri kurtarma, ikincisi iTunes yedekleme dosyalarından veri kurtarma, sonuncusu iCloud yedek dosyalarından veri kurtarma. Şimdi daha fazla bilgiyi kontrol edebilirsiniz: https://www.tuneskit.com