Legend Online 1 Yaşında!

pommesfrites
25-07-2013, 15:02   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

LEGEND ONLINE 1 YAŞINA GİRDİ, HEDİYE YAĞMURU BAŞLADI!

Türkiye'de milyonlarca oyuncusu olan ve tüm dünyada popüler Legend Online 1. yaşını kutlamak için Türkiye'deki oyuncularına harika hediyeler dağıtıyor.

1. yaş kutlama etkinlikleri başladı ve tüm hızıyla sürüyor. Etkinlik süresince hem oyun içinde kullanılan ekipmanlar dağıtılacak hem de özel çekilişlerle Macbook, iPhone, iPad gibi birbirinden güzel hediyeler oyunculara verilecek.

GameX fuarına katılarak oyunseverleri ile buluşacak olan Legend Online ekibi ile tanışma fırsatını yakalamak için de bu çekilişlere katılabilir ve GameX bileti kazanma şansına sahip olabilirsiniz!

Çeşitli hediyelerin dağıtılacağı çekilişlere katılmak için Hatıra Duvarı ya da Şans Ruleti gibi etkinliklerde yer almanız gerekiyor. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgileri Legend Online resmi sitesinden öğrenebilirsiniz.

1. yılını dolduran Legend Online pek çok ülkede milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor ve geçtiğimiz yıl tüm dünyada Facebook üzerinde en yüksek oylama alan oyunlar arasında gösterildi. Legend Online'nın sadece Türkiye'de 200'e yakın server ile hizmet vermesi de ne kadar çok oyuncuya ulaştığının bir göstergesi. Legend Online indirmeden oynanıyor.

Legend Online Oyna: http://url.oasgames.com/f5

Etkinlik Detayları: http://url.oasgames.com/f6

Son Düzenleme: pommesfrites ~ 25 Temmuz 2013 15:12