LEGO, Türkiye ofisini açtı!

CHIP Online
20-09-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

LEGO Grup, daha fazla çocuğa ulaşmak için Türkiye'deki varlığını güçlendiriyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lego-turkiye-ofisini-acti_49661.html

Resimlerle: Zenginler için 9 pahalı oyuncak!

Yaratıcı oyuncaklarıyla nesillerdir çocukların ve ailelerin hayatına dokunmayı başaran Danimarkalı oyuncak üreticisi LEGO® Grup, Türkiye ofisini açtı. Yeni ofisi ile LEGO Grup, Türkiye pazarında genişlemeyi, bölge genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli bir oyun deneyimini  sunmayı hedefliyor. 


İstanbul Mecidiyeköy Trump Towers'da bulunan yeni LEGO Türkiye ofisinde düzenlenen açılış kutlamasına, LEGO Grup Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) Başkan Yardımcısı Eric Maugein ve LEGO Türkiye Ülke Müdürü Vadim Gorovoy katıldı.


"Oynayarak öğrenme ve gelişme felsefesini destekliyoruz"


Türkiye'deki hedeflerini ve yeni atılımı değerlendiren LEGO Grup Başkan Yardımcısı Eric Maugein: "LEGO Grup olarak, her yaştan çocuğun yaratıcılık potansiyelini eğlenerek ve gurur duyarak keşfetmesini arzu ediyoruz. Çocuklara ve eğitim kurumlarına kaliteli oyuncaklar sunarak onların gelişimlerine katkıda bulunan ve gelecek nesillere ilham veren bir misyonu benimsiyoruz. Tüm LEGO ürünleri oynayarak öğrenme ve gelişme felsefesi üzerine kuruludur. Oyunun çocukların büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol oynadığına ve hayal gücünü, yeni fikirleri, yaratıcı ifadeleri harekete geçirdiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda ürünlerimizi, kültürleri daha iyi anlayarak tasarlıyoruz. Türkiye aile kavramının, aile bağlarının ve aile ile vakit geçirmenin esas olduğu bir kültüre sahip. Bu LEGO Grup'un temel değerleri ve savunduğu yapıyla da tamamen örtüşüyor. Dolayısıyla, Türkiye pazarının global ve bölgesel stratejimizde önemli bir yeri var ve bu konumunun önümüzdeki dönemde daha da güçleneceğini öngörüyoruz."


"Türkiye'deki nihai hedefimiz, çok daha fazla çocuğa ulaşmak!"


LEGO Türkiye Ülke Müdürü Vadim Gorovoy ekliyor: Yıllardır LEGO felsefesini distribütörümüz aracılığıyla Türkiye pazarında tüketiciyle buluşturarak onlara güzel bir deneyim sunuyoruz. Şimdi ise LEGO Grup'un global stratejisinin bir parçası olarak, Türkiye'deki varlığımızı daha da güçlendiriyoruz. Yeni çalışanlarımız ve ofisimiz bunun en somut örnekleridir. Türkiye'deki hedefimiz, ülkede çok daha fazla çocuğa ulaşmaktır."


LEGO ile ilgili ilginç veriler:


Bugüne kadar yaklaşık 700 milyar LEGO parçası üretildi.


2013 yılında, her saniyede 1.750, dakikada 105.000 ve toplamda 55 milyardan fazla parça üretildi.


LEGO Club dünyada yaklaşık 5 milyon üyeye sahip.


40 milyar LEGO parçasını üst üste dizersek aya ulaşabiliriz..


Ortalama olarak, dünyada kişi başına sahip olunan LEGO sayısı 94 parçadır.

Tüm Konu: LEGO, Türkiye ofisini açtı!

Resimlerle: Zenginler için 9 pahalı oyuncak!

Kaynak: www.chip.com.tr