Lenovo, bu ödülü müzesine götürdü

CHIP Online
22-06-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Lenovo, Barselona'da düzenlenen GTDC Avrupa Yükselen Yıldız Ödülleri'nde boy gösterdi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/len ... -goturdu_47840.html

Resimlerle: PC'nizi serinletmenin 7 farklı yolu!

Lenovo, Global Teknoloji Distribütörleri Konseyi (GTDC) Avrupa tarafından düzenlenen ve distribütör kanalları sayesinde bölgesel satış büyümesi gösteren teknoloji şirketinin belirlendiği "Yükselen Altın Yıldız" ödülünün sahibi oldu. 12 Haziran, 2014 tarihinde Barselona'da düzenlenen GTDC Avrupa Yükselen Yıldız Ödülleri'nde Lenovo, ürün ve hizmetlerini distiribütörleri aracılığıyla ulaştıran yüzlerce üretici ve yayıncı arasından seçilen ve Avrupa'dan ödül kazanan 15 marka arasındaki teknoloji sağlayıcısı oldu.


Lenovo, EMEA Ürün & Kanallardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Vincent Fauquenot konuyla ilgili olarak: "Bu çarpıcı sonuçlarda kanal bizim için kritik bir rol oynamıştır.  Dünyanın 1 numaralı PC şirketi ve EMEA'daki ikinci büyük PC sağlayıcısı konumumuzu sağlamlaştırmamızda iş ortaklarımızın ve toplam iş hacmimizin %95'ini oluşturan kanal satışlarımızın katkısı büyük," dedi ve sözlerine şöyle devam etti:


"İşimizle ilgili heyecan verici bir noktadayız. Çok modlu cihazlar gibi yeni ürün kategorilerinde lideriz, tablette pazar payını hızla artırıyoruz, akıllı telefonda büyüyoruz ve server'da da IBM x86 satın alımı ile bu büyümeyi destekledik. Sadece ana işimiz olan PC'de değil, aynı zamanda büyümedeki yeni fokus alanlarımız için de bizimle çalışacak ve işini büyütecek yeni kanallar için yeni imkanlar yaratıyoruz. Hedeflerimizi birlikte gerçekleştireceğimize inandığımız kanala yatırım yapmaya devam ediyoruz."

Tüm Konu: Lenovo, bu ödülü müzesine götürdü

Resimlerle: PC'nizi serinletmenin 7 farklı yolu!

Kaynak: www.chip.com.tr