Lenovo'dan 5 yeni tablet bir arada!

CHIP Online
10-10-2014, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC dünyasının dev markası, düzenlediği etkinlikte 1 değil, 2 değil, tam 5 bombayı birden patlattı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lenovo-yeni-tablet-arada_50047.html

Bir ürün tanıtımı asla yeterli değildir. İki ürünü beraber tanıtmak daha iyi olsa da o bile her zaman yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden de Lenovo, beş yeni tableti beraber tanıtma kararı aldı ve bunu da yaptı. Çinli elektronik devi, düzenlediği etkinlikte tablet ailesinin en son beşlisini, Yoga Tablet 2 Pro ve Windows veya Android ile çalışabilen 2 özel Yoga Tablet 2 modelini tanıttı.


Yoga Tablet 2 Pro, 13 inçlik QHD ekran ile sunulmakta ve 2.560 x 1.440 piksel çözünürlüğüne sahip. Ayrıca tabletin içerisinde Intel Atom işlemci ve standart olarak Android işletim sistemi bulunmakta. Tabletin ayakta durması için, özel bir stand sistemine sahip olması dikkat çekiyor.


Bu üst seviye tablet, 8 MP arka kamera ve 32 GB dahili hafızaya sahip ve bunun yanı sıra bir de microSD kart girişi bulunmakta. Tabletin pil ömrü ise 15 saate kadar uzayabiliyor. Ancak bu tableti diğerlerinden ayıran asıl özellik, içerisinde bulunan dahili projektör. Bu projektör sayesinde 100 santimetreyi geçen boyutlarda görüntüler elde edebilmektesiniz.


Yoga Tablet 2 ise, isteğinize göre Windows veya Android ile satın alabileceğiniz bir ürün. Ayrıca bu tablet 8 ve 10 inç olmak üzere iki farklı boyut seçeneği ile sunulmakta. Yani karşımızda aslında 4 yeni Yoga Tablet 2 modeli duruyor.


Firmanın söylediğine göre bu 4 model arasında çok az fark bulunmakta. Tüm modeller Intel Atom işlemcilere, 2 GB belleğe sahipler. Ayrıca hepsinde bir microUSB girişi ve 3.5mm kulaklık girişi bulunmakta.


Ancak benzerlikler bu kadarla kalmıyor. Dört tablet de 8 MP otomatik odaklanma özelliğine sahip arka kameraya ve 1.6 MP HD ön kameraya sahipler. Tek şarj işleminin ardından ise 18 saate kadar uzayabilen bir kullanım süresi bekleyebilirsiniz.


Gelelim farklara... Tabletlerin Windows'lu modelleri 32 GB hafızaya sahip ve bir yıllık Office 365 üyeliği ile beraber sunuluyor. Ayrıca 10 inç'lik Windows modeli bir de Bluetooth klavye sunuyor. Android'li modellerde ise depolama alanı 16 GB ile sınırlı.


Yoga Tablet 2 Pro 499 dolarlık fiyat etiketine sahip. Yoga Tablet 2 ise, işletim sistemi ve boyuta göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yoga Tablet 2'nin Android modelleri 8 inç için 249 dolar ve 10 inç için 299 dolar olarak fiyatlandırılmışken, Windows modelleri 8 inç için 299 dolar ve 10 inç için 399 dolar fiyat etiketine sahip...

Tüm Konu: Lenovo'dan 5 yeni tablet bir arada!

Kaynak: www.chip.com.tr