Lenovo'dan yılbaşına özel netbook kampanyası

CHIP Online
02-12-2008, 18:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yılbaşı için düzenlenen özel kampanyalar hız kesmiyor. İşte Lenovo'nun netbook kampanyası...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Leno ... ampanyasi_9856.html

Resimlerle: İkinci el laptop satın alma rehberi

Dünya'nın en büyük bilgisayar üreticilerinden Lenovo yeni yıla özel hazırladığı yılbaşı kampanyasında netbook modeli S9'u, 399 Dolar + KDV fiyatı ile tüketicisiyle buluşturuyor.

Sevdikleriniz için eşsiz bir yeni yıl hediyesi alternatifi arıyorsanız, Lenovo S9 bu beklentinizi tam anlamıyla karşılayacak. Beyaz ve siyah olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunan S9, Lenovo'nun diğer modellerinde olduğu gibi şık ve çarpıcı bir tasarıma sahip. Fonksiyonellik, mobilite ve teknolojiyi bir arada sunan dizüstü bilgisayar, 8.9 inç büyüklüğünde ekranı ve 1.1 kg ağırlığıyla da oldukça etkileyici.

1.6GHz'lik Intel Atom işlemcisi, 160 GB hard diski ve 1GB Ram'i bulunan S9 gün içerisinde kullandığınız programları rahatça çalıştırabilmenize izin veriyor. Küçük boyutlarda olmasına rağmen yüksek bir konfigürasyonla üretilen Lenovo S9, adeta çantanızın içine sığan bir multimedya merkezi görevi görüyor. 1.3MP çözünürlükte web kamerası bulunan dizüstü bilgisayar, her nerede olursanız olun çevrimiçi özgürlüğünüzü kesintiye uğratmıyor. Lenovo S9, ayrıca kablosuz iletişim için Wi-Fi - Bluetooth desteği, ethernet, 4-1 kart okuyucusu ve Ekspress kart girişi gibi özellikleri bünyesinde bulunduruyor.  

Bilgi için:
Lenovo
(212) 222 57 45

Basın bülteninden derlenmiştir.


Tüm konu: Lenovo'dan yılbaşına özel netbook kampanyası

Resimlerle: İkinci el laptop satın alma rehberi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yılbaşı kampanyaları satın alma kararlarınızı ne kadar etkiliyor?