Lenovo'nun, Chrome'lu bilgisayarı geliyor!

CHIP Online
07-02-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın Chrome OS işletim sistemi, şimdi de çok farklı bir bilgisayarda hayat buluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/len ... -geliyor_45186.html

Resimlerle: 15 sıra dışı dizüstü canavarı!

Lenovo'nun beğenilen, geleneksel kapaklı dizüstü bilgisayarla tableti bir araya getiren melez cihazı Yoga, yeni bir işletim sistemiyle yeni bir seri altında daha hayat bulacak. Lenovo, Google ile anlaşmaya vararak yeni bir projeye imza atıyor. Chrome işletim sistemine sahip ThinkPad Chromebook'lar üretecek olan Lenovo, bu dizüstü bilgisayarında Yoga'nın esnekliğini kullanacak.


Lenovo'nun çocukların eğitiminde okullarda kullanılmak üzere hazırladığı ve ThinkPad e11 serisi altında sunulacak olan Chromebook'lar, çocukların ihtiyaç duyacağı çalışma temposu için uygun konfigürasyona sahip olacak. Elbette çocukların hızına ayak uydurabilmek için düşmelere ve darbelere karşı da ek korumalara sahip olacak.   


Lenovo ThinkPad e11 serisi Chromebook'lar 11.6 inç LED panel ekranla gelecek. IPS ekran teknolojisine sahip olacak ve dokunmatik özellikle desteklenecek olan ekranın yanı sıra notebook'ta kullanılabilirliği arttırmak adına tüm gün pil ömrü sunulacağı da söylenenler arasında. Lenovo Chromebook'ların bahar aylarında yurt dışı fiyatıyla 349 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Tüm Konu: Lenovo'nun, Chrome'lu bilgisayarı geliyor!

Resimlerle: 15 sıra dışı dizüstü canavarı!

Kaynak: www.chip.com.tr