Lenovo yeni Flex'i ve fazlasını tanıttı!

CHIP Online
05-09-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PC üreticisi Lenovo, en yeni PC'lerini IFA'da görücüye çıkardı! İşte Flex, Thinkpad Yoga ve fazlası!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/len ... -tanitti_42485.html

Lenovo, geçen yıl PC pazarının tüm dinamiklerini değiştiren "Yoga"nın en yeni versiyonlarıyla kullanıcılara çift kullanım deneyimi sunan "Flex"i görücüye çıkardı. Lenovo'nun yüksek performansı ve tasarım üstünlüğünün yanı sıra, günümüz mobil dünyasında kullanıcılara farklı kullanım seçenekleri ve deneyimler yaşatacak bu ürünler, PC pazarının geleceği hakkında da sinyaller veriyor.  

Sesle kontrol edilen Flex 14 & 15

Lenovo Flex, fuarın da en çok konuşulan ürünleri arasında yerini aldı. Flex'i rakiplerinden ayıran özelliklerinin başında çift modlu kullanıcı deneyimi geliyor. Flex, 300 derece çevrilerek, esneklik konusunda geniş bir kullanım seçeneği sunuyor..

14,1, 15,6 ve 19,5 inç ekran genişliği seçenekleriyle fuarda sergilenen cihaz, farklı deneyimleri de aynı anda sunabiliyor. Örneğin, Flex'in özel YouCam programını açıp, web kamerasıyla fotoğraf çekmek için "1,2,3 cheese" demeniz yeterli. Flex'in ses komutlarını kullanarak çektiğiniz fotoğrafı dilediğiniz bir arkadaşınızla hemen paylaşmak da mümkün. Klavyeyi kullanmadan Flex'in Dolby Home Theatre v4 ürünü ile en yeni NetFlix filminde sinema kalitesinde ses elde edebilir veya HDMI bağlantısı aracılığıyla başka bir ekranda HD içerik izleyebilirsiniz.

Tasarımıyla ilgileri üzerine çeken cihaz, gümüş veya turuncu ile süslenmiş şık ve yumuşak dokulu siyah kapağıyla da dikkat çekiyor. Üstelik Flex'in içi de dışı kadar şık; iç kısımda arkadan aydınlatma seçeneği de bulunan ergonomik bir klavye tasarımı yer alıyor.

IPS geniş ekran görüntüleme işlevine sahip HD veya full HD 1366x768 ekranı sayesinde görüntüler son derece canlı ve zengin olmasının yanı sıra, 10 parmak çok noktalı dokunuş özellikli cihazda yer alan Windows 8.1 teknolojisi kullanıcı deneyimini üst noktalara taşıyor. Intel 4. nesil Core ULT i5 işlemci, 1 TB depolama alanı ve hatta ultrabook modellerinde isteğe bağlı SSD teknolojilerine de sahip olan Flex, dokuz saate kadar pil ömrü sunuyor.


Tüm Konu: Lenovo yeni Flex'i ve fazlasını tanıttı!

Kaynak: www.chip.com.tr