Lenovo Yoga tablet, plaja iniyor

CHIP Online
16-06-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ashton Kutcher tarafından tasarlanan Lenovo Yoga tablet için plaj çantanızda yer ayırın...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/len ... a-iniyor_47723.html

Resimlerle: En sıcak blog-kızları

Deniz, kum ve güneş sizi çağırırken tatil planları da yapmaya başladınız. Eğer siz de "plajda eğlenceden ve teknolojiden geri kalmak istemiyorum" diyenlerdenseniz, Lenovo Yoga Tablet, plaj çantanızda güneş kreminizden hemen sonra yerini alabilir.


Kadınların hayran olduğu aktör Ashton Kutcher tarafından tasarlanan Yoga tablet, plaj modasının da en gözde parçalarından biri olmaya hazır. Silindirik tutma kısmı sayesinde tabletinize güneş kremi bulaştırmadan fotoğraf çekebilir; küçük ayakçığı sayesinde ise masa üstünde dik tutarak film seyredebilir ya da maillerinizi kontrol edebilirsiniz.


Onun pili telefonunuza da yeter


Yoga Tablet'i plajda kullanılabilir kılacak olan en önemli özelliği ise kuşkusuz 18 saate varan pil ömrü. Bu sayede eğlenceyi gündüzden geceye taşımak, adaptör taşıma ve priz arama derdini unutmak mümkün. Üstelik Yoga Tablet, şarjı bitip sizi yolda bırakan akıllı telefonlarınızı da şarj edebiliyor.


Gümüş grisi rengi ve 8 - 10 inç olmak üzere 2 ayrı versiyonuyla teknoloji mağazalarında satılan cihazın fiyatı da makul. Yoga Tablet'in 8 inçlik modeli 549 TL, 10 inçlik modeli ise 749 TL'ye bulunabiliyor.

Tüm Konu: Lenovo Yoga tablet, plaja iniyor

Resimlerle: En sıcak blog-kızları

Kaynak: www.chip.com.tr