leptop böyle oldu çözümlerinizi bekliyorum?

SeNaToR48
15-08-2013, 16:57   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
74 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

 

geçenlerde leptop normal olarak windowsu açıyordu...ertesi gün yeniden açtım böyle bir sorunla karşılaştım çözüm nedir?

Son Düzenleme: SeNaToR48 ~ 15 Ağustos 2013 16:59
ozkanzal1999
15-08-2013, 18:01   |  #2  
ozkanzal1999 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Kardesim SOrunu Göremedim detayli zay

murat5038
15-08-2013, 18:35   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

http://www.intel.com/p/en_US/support/detect

Burdan tarama yapın driver bulursa indirip yükleyin. Aida64 ile Ağ kartı modellerini yazın. Anakart ve ekran kartı Modelinide yazıp işletim sistemi ve bitini yazın.

Sorun dediğin driverler heralde?!

SeNaToR48
15-08-2013, 18:43   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
74 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

evet arkadaş doğru anlamış sorun driverlar ama neden böyle olduki?

Mersan23
15-08-2013, 18:50   |  #5  
Mersan23 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Driverları güncellemen lazım.

murat5038
15-08-2013, 19:20   |  #6  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: SeNaToR48  
evet arkadaş doğru anlamış sorun driverlar ama neden böyle olduki?
 

En son ne yaptı iseniz ondan kaynaklanmış olabilir. Kasperskyın böyle bir huyu yok yanlış bilgilendirme clevar.

Dediklerimi yap ve modelleri ver güncel driverleri vereyim.