LG'den telefon özellikli akıllı saat geliyor!

CHIP Online
02-10-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cebinize bağlanmadan pek işe yaramayan akıllı saatlerin kaderi, bu yeni canavarla değişecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lg- ... -geliyor_49834.html

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

Akıllı saatlerin, bir cep telefonuna bağlanmadığı halde çok işe yaramadıklarını biliyoruz. Kendi SIM kartları olmayan bu cihazlar aslında sadece cep telefonununu cebinden çıkarmadan kullanmak isteyenlere bilekleri üzerinde bir arayüz sağlıyorlar.


Samsung'un bu handikabı geçmek için ürettiği SIM kart takılabilen modeli Gear S ise çok uzun dayanmayan pil süresi nedeniyle pratik kullanım alanı bulamıyor.


LG'nin şimdi yeni akıllı saati ile Samsung'a rakip olmak istediği ortaya çıktı. Firmanın FCC'ye yaptığı yeni cihaz başvuruları arasında, boyutları Gear S'e çok yakın olan ve içinde 3G modemin yer aldığı bir akıllı saat modeli dikkat çekti. Eğer firma, LG VC100/VC100P kod adını verdiği bu saatleri piyasaya sürecek olursa, piyasada telefon araması yapabilen akıllı saatlerin sayısı artmış olacak.


Elbette LG'nin saatinin şarj olmadan kaç saat dayanabildiği henüz bilinmiyor ancak muhtemelen Android Wear sitemini kullanacağı tahmin ediliyor. Yeni saatler, ABD'nin dört büyük telefon operatörünün müşterilerine bu sonbaharda sunulacak.

Tüm Konu: LG'den telefon özellikli akıllı saat geliyor!

Resimlerle: 21 akıllı saat ve fitness bandı!

Kaynak: www.chip.com.tr