düşünmeniz yeterli bence, teşekkürler.
düşünmeniz yeterli bence, teşekkürler.
Kesinlikle öyle bunu dile getirmsi bile yetti benim için.
Birazdan da fazla olabilir :)
Gerçekten bunu düşünmesi beni çok mutlu etti :)
Tabi canım o zamana kadar daha yeni teknolojiler çıkar, onlardan alırız.
Arkadaşlar 3d tv' de hangi yayın kanallarını hangi programları izliyorsunuz?
Arkadaşlar 3d tv' de hangi yayın kanallarını hangi programları izliyorsunuz?3D TV'lerdeki çeviri özelliği sayesınde, sınırlamalar ortadan kalkıyor, illa şu kanal yada yayın sınırı yok istediğiniz her kanalı yada yayını, en sevdiğiniz oyunları ve filmleri 3D izleyebiliyorsunuz, Computeraddict, eğer sorduğunuz buyduysa.
2D' den 3D' ye çeviri özelliğine özellikle TV' yi alırken dikkat edin arkadaşlar, bazı markaların TV' lerinde olmayabiliyor.
3D TV'lerdeki çeviri özelliği sayesınde, sınırlamalar ortadan kalkıyor, illa şu kanal yada yayın sınırı yok istediğiniz her kanalı yada yayını, en sevdiğiniz oyunları ve filmleri 3D izleyebiliyorsunuz, Computeraddict, eğer sorduğunuz buyduysa.2d' den 3d' ye çeviri özelliğini biliyorum. Sorduğum şey, 3d yayın yapan kanalların hangisinde 3d' ye özel hangi programların olduğuydu.
Bugün bir haber okudum. 4 büyük marka bir araya gelmiş ve yeni bir sg gözlüğü üreteceklermiş. Ürettikleri sg gözlüğü 4 markanın televizyonlarında kullanılabilecekmiş. Fpr teknolojisi varken hala neye güvenerek üretim yapıyorlar anlayamadım doğrusu? Kim satın alır ki 250tl fiyatlı gözlükleri?