LG G2 Usb kablosu ile PC'ye bağlayamıyorum

Fatih Basturk
19-04-2017, 17:57   |  #1  
Fatih Basturk avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

Merhaba değerli forum arkadaşlarım,
Yaklaşık 5 gündür bu sorun ile uğraşıyorum ve sizden yardım bekliyorum.
Öncelikle Lg g2 model telefonumla bilgisayara kolay bağlanıp veri aktarabiliyordum.5 gün önce tekrardan takmayı denemedim ve görseldeki hata ile karşılaştım.

Daha sonra belki kablodandır deyip başka bir kablo ile denedim olmadı.Usb 2.0 ve 3.0 ile denedim olmadı.Başka bilgisayarda denedim olmadı.Kuzenimin Lg g3 marka telefonunu taktığımızda sorun yoktu.Sizlerden bu konu hakkında yardım bekliyorum belli ki sorun Bilgisayarda değil telefonda ama nasıl düzeltebileceğim? veya sorun Bilgisyarımda da olabilir.5 gündür kafayı yedim kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

seto__
01-08-2017, 11:02   |  #2  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Ayarlar->Bağlantı konumundan önce bir bağlantı ayarlarını kontol et. ''USB Bağlantı Tipi'' MTP'den Sadece Şarj Et'e falan geçmiş olabilir belki. Eğer öyleyse MTP'yi seçersen sorun düzelir diye düşnüüyorum.

Eğer o olmazsa Ayarlar->Bağlantı->Yardım'a girdiğin zaman şöyle bir yazı çıkıyor:

Medya eşleştirme (MTP)
Ortam dosyalarının aktarımını sağlamak için telefonunuzu Windows Media Player ile senkronize edebilirsiniz.
MTP Windows Vista ve Windows 7 ile çalışır.
MTP Windows Media Player 10 ve sonraki sürümleri kurulduysa Windows XP'de de çalışır. Mac veya başka işletim sistemlerinde MTP yazılımı indirebilirsiniz.

Ben de LG telefonumda aynı sorunu yaşamıştım. Gom ve VLC player olduğu için WMP'yi kaldırmıştım, Windows 7 kullanıyordum halbuki ama niyeyse ondan olmuş. Sen de 10 veya üst sürümünü kurup tekrar dene istersen. Ben şuradan yüklemiştim, kurulum aşamaları da yazıyor: https://www.chip.com.tr/forum/wi ... almasin_t75922.html

Aklıma gelen başka bir sebep de telefonuna şifre koymuş olabileceğin oldu. Şifreli olunca kilidi açıp takmayınca çalıştırmıyor cihazı.

En son olarak da bilgisayarına LG yazılımı yükleyip öyle bağlamayı denemen.

Umarım yazdıklarımdan herhangi biri işini görür. Hop Hop