LG G3, "ilginç" bir detayla yine sızdı

CHIP Online
08-05-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

LG G3, bir kez daha yeni fotoğraflarla sızdı. Ama bu defa çok "ilginç" bir detay var...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lg- ... ne-sizdi_47002.html

Resimlerle: İşte 299 dolarlık "kusursuz cep" OnePlus One!

Yeni bir gün ve yeni bir LG G3 sızıntısı daha... Tanıtılmasına ramak kala gün geçmiyor ki LG G3'le ilgili yeni bir sızıntı daha yaşanmasın. Tüm dünyayla eşzamanlı olarak 28 Mayıs günü İstanbul'da da tanıtılacak olan LG G3, bu defa yeni bir fotoğraf sızdırdı. Ancak bu yeni fotoğrafta bir gizem söz konusu. Acaba G3'te hiç beklemediğimiz bir özellik mi bulunuyor?


G3'ün sızan yeni fotoğraflarında yeni bir detay daha dikkat çekiyor. G3'ün arka yüzündeki ses butonlarının tasarım değişikliğine uğradığını daha önce görmüştük. Diğer yandan buradaki kamera ve hemen yanındaki bir diğer gizemli konu olan sensörden de haberimiz vardı. Ancak bu defa telefonun üst köşesinde yer alan daire biçiminde ayrılmış alan dikkatleri üzerine çekti. Bu hemen akla şu soruyu getiriyor: G3'te bir akıllı kalem mi yer alacak?
<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2014050711040788785.jpg" />
Yeni amiralin ekranının 5.5 inç boyutunda olacağı düşünüldüğünde, stylus'un güzel bir sürpriz olabileceğini düşünüyoruz. Diğer yandan sızan bu fotoğrafın G3'ün Japonya'da satışa çıkacak versiyonuna ait olduğu ve dikkat çeken bu alanın da anten deliği olduğu iddiası da mevcut. Bakalım... Amiralin tanıtılmasına yalnızca günler kaldı. Bekliyoruz.

Tüm Konu: LG G3, "ilginç" bir detayla yine sızdı

Resimlerle: İşte 299 dolarlık &quot;kusursuz cep" OnePlus One!

Kaynak: www.chip.com.tr