LG GD910 Watch Phone [İnceleme+Resim+Unboxing]

eerraayyss
21-08-2009, 09:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Merhaba arkadaşlar,

2 hafta once televizyonda, Show Haber'de, gördüğüm, o günden beri merakla beklediğim LG'nin saat telefonu GD910 dün test amaçlı elime geçti. Ben de donanimhaber'de hazirladigim unboxing videosunu ve telefon hakkindaki genel goruslerimi paylasmak istedim. Oncelikle unboxing ve inceleme videolarimi tek basima cektigimden, fazla da zamanim olmadigindan ayrintili hazirlayamadim, daha sonra vaktim olursa baska videolar da paylasacagim.

Unboxing Videosu

LG GD910 Watch Phone - Unboxing VideoLG GD910 Watch Phone - Unboxing Video
The unboxing video of LG's new watch phone GD910.
 
Saat telefonumuz cok şık bir kutuda geliyor. Kutuyu açtığımızda karşımıza saat telefon geliyor, büyük ve şık ekranıyla beğenimizi kazanıyor ilk bakışta. Kutunun sağında ve solunda aksesuarların saklandığı bölümleri görüyoruz. Telefon cok zengin bir aksesuar setiyle geliyor. Bluetooth kulakligimiz, sarj cihazimiz, USB baglanti kablomuz ve diger aksesuarlarimizi kenara koyarak saat telefonumuzu merakla incelemeye basliyoruz. Saatlerin pillerinin konmasi gibi biz de saat  telefonumuzun arkasini acarak sim kartimizi takiyoruz. Gercekten saat gorunumunde olan bir telefonun saskinligiyla on panelde ve arkada tuslar ararken, tuslarin yan tarafta oldugunu goruyoruz, hemen telefonumuzu aciyoruz.

Genel Özellikler


gsmarena.com'dan alinmistir

GD910 1.43-inch, 256K renkli, dokunmatik bir ekrana sahip. Dokunmatik ekran sayesinde telefon menülerinde kolayca dolasabiliyoruz. Ancak ekranin ufak olmasindan dolayi mesaj yazarken veya telefon numaralarini ararken dogal olarak biraz zorluk cekiyoruz. Menülerde dolasirken GD910 kendisinden beklenen her türlü icerige sahip oldugunu bir kez daha anliyoruz. Sonucta bu klasmanda bir telefondan internete girmesini, e-mail gönderebilmeyi, cok rahat sms yazabilmeyi beklemiyoruz. Hatta sesli arama ozelligi sayesinde menulerde dolasmak disinda ekranimizla fazla bir isimiz olmayacagini soylebilirim. Degisik kordon yapını kavramamız biraz zaman alıyor(videolardan da anlayacaksiniz:)) olsa da, GD910'un hafif olusu, şık kordonu ve geniş gümüş rengi ekranıyla saat gorevini de cok iyi bir sekilde gerceklestirdigini soyleyebiliriz. Ayrica degisebilen saat temalari o kadar şık ki, kolumuzda piyasadaki pek çok saatten daha güzel durduğunu söylebiliriz.

Kullanım ve 3G Görüntülü Arama Videosu

LG GD910 Watch Phone - 3G Video Call VideoLG GD910 Watch Phone - 3G Video Call Video
The video-call video of LG's new watch phone GD910.
 
Saat telefonun asıl heyecan verici ozelliği olan 3G teknolojisi ve on kamerası sayesinde goruntulu konusmaya izin vermesi. Biz de hemen bu ozelligi denemek istedik, sonuclar gercekten tatmin ediciydi. Ses ve goruntu oldukca kaliteliydi, daha da onemlisi bu sekilde goruntulu konusma, diger telefonlarla yasadigimiz goruntulu konusma deneyimlerine gore cok daha rahatti.

Kulagimizda bluetooth kulakligiyla bu telefonla goruntulu ve sesli gorusmeler yapmak cok rahat ve eglenceli. Ulkemizde onumuzdeki hafta lansmani yapilacak olan Watchphone'un fiyatiyla ilgili henuz bir bilgim yok ne yazık ki. Ancak beraber alacaginiz şık bir saat ve 3G destekli, şık bir telefondan daha pahalı olmayacagini tahmin ediyorum:) Ozellikle çok sık seyehat eden is adamlari, telefonlarini tasimaktan yorulan ve gun icinde oldukca hareketli kisiler icin cok uygun GD910'un ülkemizde alacagi tepkiyi cok merak ediyorum. O tarihe kadar ben de saat telefonumu koluma takip ayna karsisinda is adami triplerine girmeye devam edicem:)

Gorusmek uzere

Buyrun bunlarda bir kac resim

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 07 Eylül 2010 22:49
mytilus
21-08-2009, 11:30   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

ürünü tek bi firmada buldum. gerçekten güzel. ama bana kullanışlı görünmedi, elime alıp daha kullanmadım.


EbRaR ErDeM
21-08-2009, 15:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,217 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Güzel bir ürüne pek benzemiyor.