LG K10 Ekranı kilitleyince açılmıyor, donuyor

Şahin Kasap
20-07-2019, 22:16   |  #1  
Şahin Kasap avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2019

Telefonu kilitlediğim zaman, bazen (Günde 10 kereden fazla oluyor) ekran açılmıyor, hiçbir şekilde tepki vermiyor ve tuşa basılı tutunca kapanmıyor bile. Bundan sonra biraz bekleyince (Ortalama 1 dk) ya telefon tekrar açılmaya başlıyor ya da kendini resetliyor. Yeniden başlıyor. Bazen bataryayı söküp hızlıca başlatıyorum, ama bu anlık çözüm oluyor, tekrar aynı şeyleri yaşıyorum. Bazen bilerek, açma kapama tuşlarının gelmesi için kilit tuşuna uzun basıyorum, ekran gelince ekrana ilk önce tuşlar geliyor (kapat- yeniden başlat tuşları) yani giriş ekranı donmuş oluyor, arkaplan siyah oluyor. Birkaç saniye içinde orası da geliyor. 

Telefonu kilitlemeyince böyle bir sorun oluşmuyor, sadece kilitlediğimde bu sorunu yaşıyorum.

Telefonun hafızası normal, hafıza eksikliğinden olacağını sanmıyorum

2016 yılının başında almıştım. Bu sorunu ne zamandır yaşadığımı bilmiyorum ama 3 ay civarı oldu sanıyorum. İlk zamanlar uzun sürmüyordu, biraz bekleyince düzeliyordu, sonradan kendini resetlemeye kadar gitti.

Sistem Bilgilerim
klyglsn
21-07-2019, 03:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 90
728 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

benim yeğenimde lg vardı kapandımı açılmıyordu servise gitti yenisi ile değişildi o modellerde tasarı hatası varmış bende birçok telefon modeli kullandım  gerekmedikçe güncelleme yapmayın nedense güncelleme yaptıktan sonra çoğu android daha kötü oluyor fabrika ayarlarında çalışıyorsa öyle bırakın şuan lenovo kullanıyorum güncelleme yapıca aynısorunları yaşıyorum gözümü huwaiye dikmiştim abim kullanıyor ama memnundeğil samsungda s6dan buyana arızasız birşey çıkarmamış appleda yazılımından dolayı kullanamadım neyinide beğenmişler bilmem generalmobilide bir ayda 5 kez servise verdik sonyde günceleme yapınca ekran gidiyor kamerası çalışmıyor  ne kaldı geriye kullanmadığım yok herhalde al çöpe at ekonomisi:(