LG'nin yeni akıllı cihazı bu kez çok farklı!

CHIP Online
24-03-2014, 22:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son dönemde akıllı cepleriyle adını sürekli duyuran LG, bu defa çok farklı bir akıllı cihaz tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lg- ... k-farkli_46154.html

Resimlerle: 10 inanılmaz ev yapımı buluş!

Son dönemde özellikle cep telefonlarıyla dikkat çeken LG, bilindiği gibi beyaz eşya ve ev elektroniği alanında da başarılı ürünlere ev sahipliği yapan bir marka. Bu kez de bu alanda bir yenilik yapan LG, Smart Bulb adını verdiği akıllı ampulü duyurdu. LG Smart Bulb, yüzde 80'e varan enerji tasarrufu sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda iOS ve Android'li cihazlarla iletişim halinde de kalabiliyor. Peki, bu ne işe yarıyor?


Wi-Fi ve Bluetooth teknolojileri ile uyumlu olarak hazırlanan Smart Bulb, teknolojik bir ampul. Hem büyük ölçüde enerji sarfiyatı sağlayan hem de Android ve iOS'lu akıllı telefon ve tabletlerinizle iletişim kurabileceğiniz bir ampul olan Smart Bulb, uzaktan yönetilebiliyor. Renk ve parlaklığını cep telefonunuz veya tabletinizle yönetebileceğiniz bu akıllı ampul ile ev partilerine de ayrı bir alternatif oluşuyor.


Müziğe göre de ayarlanabilen Smart Bulb, elbette daha pek çok alternatif kullanım şekli içeriyor. Evde farklı ambiyans yaratmak isteyenler tarafından beğenilebilecek olan ürün 32 dolar civarında bir fiyat etiketiyle yurt dışında satışta. Bu arada Smart Bulb'un Android 4.3 ve iOS 6.0 ve üzeri işletim sistemi sürümleriyle uyumlu olduğunu da söyleyelim.

Tüm Konu: LG'nin yeni akıllı cihazı bu kez çok farklı!

Resimlerle: 10 inanılmaz ev yapımı buluş!

Kaynak: www.chip.com.tr