LG PA70G Led Projektör

dasti
26-07-2012, 11:53   |  #1  
dasti avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,963 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

700 ANSI Lümen Parlaklığında, DivX-HD Oynatıcılı HD Ready Sağlamlaştırılmış 720p LED Projektör ...

Ev sinema sisteminde kendinizi LED teknolojisi sayesinde rahat hissedin. LG PA70G sadece kompak bir cihaz değil, hafif ve ekonomik. Sadece bunlar değil, sizi masraflı ampul değiştirmektende kurtarıyor. Düşük güç tüketiminde 700 ANSI lümen parlaklığı size bir kitap boyutunda sunuyor. Yüksek çözünürlüğü (WXGA 1280x800 px) bu cihazı aynı zamanda oyunlar ve filmler için de ideal bir ürün yapıyor. 2.5 metre boyutunda verebildiği görüntü ile yaşam alanınızı bir tiyatro salonuna dönüştürüyor, hemde DivX Player ihtiyacınız olmadan! Aynı zamanda PA70G ofis dosyalarınızı da USB belleğinizden direkt olarak gösterebiliyor. %110 RGB renk gamı ile aynı zamanda diğer standart projeksiyonlardan çok daha doğal görüntüler sunuyor.

LED kontrastı ve renk alanı

LED teknolojisi size diğer bir çok projeksiyon cihazından daha çok renk avantajı sağlıyor. Bu özellik görüntü kalitesinde daha güçlü ve gerçekçi renkler olmasını sağlıyor

Kompakt ve mobil

Küçük ve kullanımı kolay... Bunlar bir LED projektörün özellikleri. Rahatlıkla cebinize sığabiliyor ve gezilerinizde çok büyük rahatlıklar sunuyor.

DivX HD Player

HD çözünürlüklü filmleri bir kamp çadırında, karavanda yada teknede bilgisayarınız olmadan izlemenizi sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey USB belleğinize yükleyin, takın ve görüntüleyin.

KAYNAK: herteldenbirsey.blogspot.com