LG telefonlarında "Knock Code" farkı!

CHIP Online
27-03-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

LG, bu serilerdeki tüm akıllı telefonlarına bu ilgi çekici işlevi eklemeye hazır!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lg- ... de-farki_46210.html

LG Electronics yeni kullanıcı deneyimlerinin başında gelen "Knock Code"u L III ve F serisi tüm akılı telefonlarına entegre ederek yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor. L III serisininen yeni modeli olan performans ve fiyat anlamında da tüm kullanıcıların ihtiyacına uygun LG L90'ın yanı sıra, L40 ve L70'de de olan bu özellik LG'nin yeni ürünün Android KitKat OS ve Quad-Core işlemcisine sahip F70'de de bulunuyor.    

Kullanımda "Knock Code" farkı

LG ayrıca geliştirdiği kullanıcı deneyimi ile LG G2'de ilk kez sunulan KnockON özelliğinin geliştirilmiş hali olan Knock Code'u tüm akıllı telefonlarına entegre ediyor. Son araştırmalar kullanıcıların akıllı telefonlarını günde ortalama 100 kez kontrol ettiklerini gösterdiğinden LG, bu önemli özelliği daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için G Serisi dışındaki L III ve F modellerinde de uyguluyor. Knock Code, kullanıcıların LG akıllı telefonlarını açmak ya da kilitlemek için telefon ekranında kendilerinin belirlediği bir şekli çizmelerine olanak sağlıyor. KnockCode bu çizimin kapalı ekran üzerine 2 ila 8 arası dokunuşla 80.000'den fazla farklı şekilde gerçekleştirilebilmesi sayesinde yüksek bir güvenlik sağlıyor.

LG F70 ve L serisinin sadece LTE teknolojisinde değil aynı zamanda donanım ve kullanıcı deneyiminde de sınıfının en iyisi olduklarını kaydeden LG Electronics Mobil İletişim Bölümü CEO'su Dr.Jong-seok Park sözlerine şöyle devam etti: "Uzmanlığımızı 4G teknolojisi alanında faydalı hale getirerek küresel pazarda liderliğimizi daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Tüm Konu: LG telefonlarında "Knock Code" farkı!

Kaynak: www.chip.com.tr