Linktech ürünleri nasıl kaliteli mi ?

Barışağa
15-02-2019, 16:28   |  #1  
Barışağa avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2019

Merhaba arkadaşlar telefon aksesuarlarına tomarla para veriyoruz bugün bi iphone kablo 100 lira civarında. Powerbank, kulaklık gibi cihazlarda el yakıyor. Kalite ve uzun ömür için belki orjinal al kafan rahat olsun diyebilirsiniz ama o kadar parayı verince kafam ister istemez rahatsız oluyor. 

Yerel markalara yöneldim. Linktech diye bir marka keşfettim almak istiyorum olumlu yorumlarda var ama her işi ehline sormak lazım sizce nasıl biliyormusunuz iyimidir kötümüdür. Pişman olmakta istemem.  F/P ürünü diyebilir miyiz?

Pelin Kara
20-02-2019, 09:00   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2017

selam,

12 senedir aile şirketimiz var telefon aksesuarları satıyoruz. LinkTech'i de biliyorum hatta bir çok kişi biliyor.Kendisinden de mal alıyoruz. Sana şöyle söyliyeyim diğer emsallerine göre linktech ten aldığın ürünlerde, kalitesinde ve hizmetinde sorun yaşamazsın ve kafan rahat olur. Ürünün arkasında duran her zaman güler yüzlü samimi bir şekilde size yardımcı olmaya hazır müteri hizmetleri gerek fiyatları gerek yüksek kar marjı olsun gerek garantisi olsun herşeyinden memnunuz. He övüyormuş gibi olmayım bazen stok problemi oluyor çok nadir oda ürünleri geldiği gibi satılıyor çok talep oluyor ondan onun haricinde bizimde müşterilerimiz memnun gönül rahatlığı ile linktech ürününü heryerden alabilirsin