Logitech K360 Nano Usb Wireless Keyboard 45 TL

Basarb
21-08-2013, 15:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013


Alışık olduğunuz tuş düzenine, küçük, yer kaplamayan tasarıma ve anında erişim sağlayan kısayol tuşlarına sahip bu kablosuz klavye üç yıl pil ömrü sunuyor.
 



Dizüstü bilgisayarınız için kompakt konfor

Alışık olduğunuz bir düzenle daha rahat şekilde yazabilirsiniz. Standart klavyelerimizden yaklaşık %20 daha küçük olan bu klavye, ofisinize, oturma odanıza veya dizüstü bilgisayarınızı kullandığınız her yere uygun.



Üç yıl pil ömrü

Sık sık pil değiştirme sorunundan, masrafından ve pil tüketiminden kurtulun. Üç yıla kadar dayanabilir.



Altı hızlı erişim tuşu

Şarkı atlayın. Video duraklatın. Sesi açın. Yürütmek, duraklatmak, ileri ve geri almak, sesi açıp kapatmak için altı hızlı erişim tuşuna sahipsiniz.



Programlanabilir on iki F tuşu

Sık kullandığınız uygulamaları, klasörleri veya Web sayfalarını açmak için kolayca özelleştirebileceğiniz programlanabilir F-tuşları** elinizin altında.



Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz

Uzun menzilli kablosuz bağlantı gecikmeleri, kopmaları ve frekans karışmalarını ortadan kaldırır; böylece daha fazla yerde, hatta en rahat koltuğunuzda bile çalışabilir ve oyun oynayabilirsiniz.



Logitech Unifying alıcı

Bu küçük alıcı dizüstü bilgisayarınızda takılı kalır. Ayrıca, birden fazla USB alıcısıyla uğraşmak zorunda kalmadan uyumlu bir kablosuz fare, klavye veya sayısal tuş takımını kolayca ekleyebilirsiniz.



Tak ve çalıştır basitliği

Kurulum saniyeler içinde yapılır. Sadece kablosuz alıcınızı bir USB bağlantı noktasına takar, pil kulakçığını çeker ve yazılıma gerek olmadan klavyenizi kullanmaya hemen başlarsınız.



Fısıltı derecesinde sessiz, çerçeveli tuşlar

Çerçeveli tuşlar modern görünür ve çok sessiz çalışırken, dizüstü ve netbook klavyelerine göre daha rahat bir yazma deneyimi sağlar.


Sağlam, ayarlanabilir eğimli ayaklar

Klavyenin  katlanabilen dayanıklı ayakları sayesinde klavye eğim açısını kişisel konfor ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. . Plastik ayaklar kaymayı da engeller.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BAKIRKÖY İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR SON FİYAT SIFIR AYARINDA 1 KEZ TEST AMAÇLI KULLANILDI KUTUSU YOK

45tl

Son Düzenleme: Basarb ~ 21 Ağustos 2013 16:04