Logitech ve Nvidia'dan özel kampanya!

CHIP Online
27-08-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Logitech ve Nvidia, oyun tutkunlarına özel düzenlediği bu kampanyayla önemli bir indirim yapıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/log ... kampanya_42276.html

Logitech ve NVIDIA,oyun severler için çok özel bir kampanya başlattı. 20 Ağustos'ta başlayan ve stoklarla sınırlı olan kampanya boyunca oyun tutkunları, Logitech G500s Laser Gaming Mouse ve ASUS GeForce GTX 660 ürünlerinden oluşan ikili pakete, tüm Vatan Bilgisayar mağazalarından ve online satış sitesinden indirimli fiyatla sahip olabilecek.


Logitech G500s Laser Gaming Mouse


FPS oyuncuları için geliştirilen Logitech G500s Laser Gaming Mouse birçok yüzeyde hassas imleç kontrolü için oyun sınıfı lazer ve süper-hızlı çift modlu kaydırma tekerleğine sahip. Uzun oyunlar sırasında avucun mouse'a yapışmasını engelleyen dayanıklı hidrofobik kaplama ve eli sabit tutmaya yarayan yan bölümlerinde kuru kavrama bölgeleri bulunan G500s, 27 gram'a kadar ayarlanabilen ekstra ağırlığı ile kişiye özel kontrol sunuyor.


G500s'in işaret parmağınızla kolayca ulaşabileceğiniz yakınlıktaki iki tuşu ile piksel hassasiyetinde nişan alabilir (200 dpi) ve yüksek hızda manevralar (8200 dpi'a kadar) yapabilirsiniz. 10 adet programlanabilir G kontrol tuşları bulunan Logitech G500s Laser Gaming Mouse'a isterseniz indireceğiniz Logitech Gaming Software yazılımı ile oyun komutları ya da çoklu makro komutları da atayabilirsiniz.


Tüm Konu: Logitech ve Nvidia'dan özel kampanya!

Kaynak: www.chip.com.tr