Los Angeles Fotoğrafını Görsün

skyflood
06-11-2013, 19:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2013

Los Angeles Photo Festival (LAPF) 2014'ten amatör ve profesyonel fotoğrafçılara müjde! Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek fotoğraflarınızıwww.losangelesphotofestival.orggönderin, dünyaca ünlü fotoğrafçılar Roberto Ysais, Vern Evans, Mert Türkoğlu ve Pulitzer Prize ödüllüNick Ut'un jüri üyeliği yaptığı yarışmada elemeyi geçin, eserlerinizi Los Angeles Downtown ve İstanbul Kanyon'da sergileme imkanı yakalayın.


Los Angeles Photo Festival 2014, amatör ve profesyonel olarak fotoğrafa gönül vermiş, bu eşsiz sanatın içinde, bakış açınızdan ve kadrajınızdan yansıyan kareleri, uluslararası platformda tanıtma imkanı sağlayan muhteşem bir projedir.


2014 yılında teması "Türkiye" olan LAPF 2014'e gönderilecek eserlerin; Türkiye'yi en iyi şekilde yansıttığını düşündüğünüz 'şehir, insan, doğa, landscape ve obje' üzerine kurgulanmış olması gerekiyor. Anlatım biçiminize uygun her yaklaşımı ya da yorumu kullanmakta serbestsiniz. Binlerce fotoğraf arasından özel jüri tarafından yapılacak elemede ilk 100'e kalan fotoğraflar, 13 Mart 2014'te, 15 bin kişinin ziyaret edeceği bir organizasyonda Los Angeles Downtown, Mayıs ayında ise; İstanbul Kanyon'da 3 gün boyunca sergilenerek tüm sanatseverler ile buluşacak.

Son başvuru tarihi: 31 Aralık 2013

Katılım koşulları için tıklayınız.

http://fotogaste.blogspot.com/20 ... tografn-gorsun.html