MacX Video Converter Pro(Herkese Yeniyıl Hediyesi)

Gürkan
28-12-2015, 18:21   |  #1  
Gürkan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Tüm kullanıcılara yeni yıl hediyesi olarak  MacX Video Converter Pro [Win & Mac] yazılımı hediye edilmektedir. $34.95 USD değerindeki programa herkes ücretsiz sahip olabilir. Çekiliş ve kura yoktur.

MacX Video Converter Pro, en iyi hepsi bir arada özelliklere sahip bir video dönüştürme yazılımıdır. Sadece video dönüştürmekle kalmaz videolar için tüm özellikleri içerisinde barındırır. HD video, kamera videoları (4K / 8K UHD) 4K UHD, MKV, AVCHD, M2TS, MP4, AVI, WMV, MOV, VOB, vb. gibi tüm video formatlarını dönüştürmenizi sağlar. Video indirme, video ve fotoğraflardan slâytlar oluşturma, ekran kaydı yapma, video düzenleme gibi birçok özelliği sayesinde videolarınız üzerinde her işlemi kolayca yapabilirsiniz. 320’den fazla video ve 50’den fazla ses codec’lerine sahiptir. Sevdiğiniz videolarınızı iPhone 6s/Plus, iPad Air 2/Mini 4, Android, Samsung Galaxy Note 5/Edge, HTC, WP8, PS4 vb. gibi tüm taşınabilir cihazlarınıza uygun formatlara dönüştürerek aktarabilirsiniz. Dünyanın ilk Intel QSV donanım hızlandırma teknolojini destekleyen video dönüştürücüsüdür ve hiçbir kalite kaybı yaşamadan daha önceki dönüştürme hızına göre 16 kat daha hızlı video dönüştürme yapabilmenizi sağlar. Birçok akıllı cep telefonları ve tabletler için hazır ayarlara sahiptir. Ayrıca, Vimeo, Vevo, Facebook, Myspace, Metacafe, Dailymotion gibi 300’den fazla web sitesinden sevdiğiniz video ve müzikleri indirebilirsiniz. İndirdiğiniz videoları istediğiniz formata kolayca dönüştürebilirsiniz. Sadece videoları değil ayrıca ses dosyalarınızı da MP4, MP3 vb. ses formatlarına dönüştürme imkânına sahipsiniz. Dönüştürdüğünüz videoları istediğiniz gibi düzenleyebilir ve istediğiniz değişiklikleri üzerinde yapabilirsiniz.


Buradan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz. İsteyen herkes programın Windows ve Mac sürümlerine ücretsiz sahip olabilir. Çekiliş ve kura yoktur...

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun... :)  

JunnyAnna
31-05-2020, 10:24   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2019

Bana gelince, en iyi video dönüştürücüM4V Video Converter Windows olarak adlandırılır. İTunes mağazasından film / TV şovu satın aldıysanız, tüm iTunes videolarının DR4 korumalı M4V'de olduğunu bildiğiniz için Apple olmayan cihazlarda oynatılamaz. Neyse ki, şimdi DRM korumasını kaldırmak ve videoları M4V'den MP4, MPG, MOV, FLV, AVI, MP3, vb. Dönüştürmeden sonra iTunes filmlerini Google Play'e aktarmanız ve diğer cihazları özgürce yapmanız çok daha kolay olacaktır.