"Made for iPhone" netleşiyor!

CHIP Online
31-05-2014, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın 2 Haziran'da tanıtacağı "Made For iPhone" projesinin detayları belirginleşiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mad ... tlesiyor_47454.html

Resimlerle: Teknoloji devleri bu evlerde oturuyor!

Apple, 2 Haziran'da düzenlenecek olan WWDC 2014 etkinliğinde akıllı ev otomasyon sistemini tanıtmaya hazırlanıyor; bunu zaten biliyoruz. Ama şimdi, tanıtımına günler kala, projenin detayları da ortaya çıkmaya başladı.


iOS tabanlı iPhone, iPad ve diğer cihazlarla evde bulunan "Made For iPhone" etiketli elektronik cihazları kontrol edebilecek olan ev sahipleri, son sızan bilgilere göre bunu gayet basit şekilde gerçekleştirecekler.


Yeni yazılım sistemiyle evlere "hükmetmeye" hazırlanan Apple, "Made For iPhone" etiketli elektronik cihazları iPhone'la kontrol edebilmemizi sağlayacak. Evdeki yerel Wi-Fi ağına bağlı olan tüm cihazları otomatik olarak tanıyacak olan sistemin, Bluetooth bağlantısı yoluyla sesli komuta da müsaade edebileceği yeni sızan bilgiler arasında bulunuyor. Gayet kolay bir kullanım sunacağı düşünülen sistem ile iPhone ve iPad üzerinden evdeki ışıklandırmalar, termostat, kapı kilitleri ve üreticilerin genişletecekleri ürün yelpazesi dahilinde daha pek çok elektronik eşya kontrol edilebilecek. Şimdi gözler birkaç gün sonra düzenlenecek olan WWDC 2014 etkinliğinde elbette. 2 Haziran'da Apple'ın akıllı evlere yönelik bu teknoloji üzerindeki sır perdesi kalkacak.

Tüm Konu: "Made for iPhone" netleşiyor!

Resimlerle: Teknoloji devleri bu evlerde oturuyor!

Kaynak: www.chip.com.tr