Masaüstü Videosunu Çeken Program Arıyorum

Blue Life
10-03-2010, 21:53   |  #1  
Blue Life avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
343 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

Arkadaşlar masaüstünün videosunu çekip editleyebileceğim bir program arıyorum.Önerilerinizi bekliyorum

layra41
10-03-2010, 23:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

cep telefonunun kamerasını  aç videosunu çek ben öyle yapıyorum.

murat2010
11-03-2010, 00:07   |  #3  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

1.) CamStudio 2.0                                                                                                                                                                                                                           CamStudio ile ekranınızın videosunu çekebilir ve bu çektiğiniz videoyu ister avi isterseniz de swf formatında kaydedebilirsiniz. Camtasia Studio'ya ücretsiz bir alternatif olarak geliştirilen CamStudio tamamen ücretsiz olması ile de sunum yapmak isteyen bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarında olması gereken bir programdır. Çekilen videoları düzenleme imkanı olmasa bile yaptığı kaliteli çekimler ile küçük sunumlar yapmanıza olanak tanır.

Oldukça küçük ve kolay kullanımlı olması sebebiyle de tercih edilen CamStudio ile artık ücretli ekran videosu çekme programlarına ihtiyacınız kalmayacak.
           Ücretsizdir... 1.30MB Bu ingilizce ama Türkçe dil dosyası mevcuttur..                                                     PROGRAMI İNDİRİN                                                                                                         Ayrıca Türkçe dil dosyası mevcuttur...CamStudio 2.0 için TÜRKÇE YAMAYI İNDİRİN.                                  Yamanın kurulumu için indirdiğiniz dosyada bulunan 'Beni Oku.txt' içeriğindeki uygulamaları yapmanız yeterlidir                                                                                                                                            2.) Free Screen To Video 1.1                                                                                                                                                                 Ücretsiz ekran videosu alma yazılımı sayesinde artık ekran aktivitelerinizi kolay bir şekilde video dosyası olarak kaydedebileceksiniz. FLV, AVI, WMV veya SWF dosyası olarak kaydedebileceğiniz bu ekran görüntülerini istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Kolay kullanım olanakları ve sade arayüzüyle bilgisayarınızda bulunması gereken küçük bir video kaydetme yazılımı olan Free Screen To Video ile ayrıca sesleri de kaydedebilir, isterseniz mikrofon yardımıyla kendi sesinizi de videoya ekleyebilirsiniz.

FLV ve SWF formatları için ekstra bir "codec" yazılımı yüklemesine gerek yoktur. İster hazırladığınız web sitenize çektiğiniz görüntüleri FLV olarak koyun, isterseniz herhangi bir video paylaşım sitesine AVI veya WMV olarak yükleyin.
          Ücretsiz, Boyutu.4.00MB Dili ingilizce                                                                                                     PROGRAMI İNDİRİN