Maus işaretinin titremesi ( ACİL LÜTFEN)

Doktor3616
07-02-2014, 21:46   |  #1  
Doktor3616 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Herkese merhaba,

Bilgisayarımda 1-1,5 aydır mausla  ilgili önemli bir problemim var.Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.Bilgisayarımda ana kullanıcı (şifreli giriş-yetkili)ve 2 farklı oturum var.Şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu .1-1,5 ay önce diğer kullanıcıların oturumunda maus sürekli meşgul işareti veriyor ve çok aşır titreme yapıyor.(Logitek M185 optik maus ve Avec M93 kablolu tak kullan)mauslardan hangisi devrede olursa olsun problem devam ediyor.Gerekli virüs ve reklam yazılı taramaları her şeyin normal olduğunu belirtiyor.Etkileyen bir program mı var diye bir çok programı kaldırdım,sorun yine devam ediyor.İşin ilgiç olan ve çözülemeyen tarafı ana kullanıcıda sorun yokken diğer kullanıcılarda neden yapıyor.Emin değilHenüz buna cevap veren olmadı.

Sistem Bilgilerim
  • EXPER
  • Windows XP Proffessional 64-bit
  • Intel
  • AMD (ATI)
  • Google Chrome
  • Avast! Home Edition
  • 8 GB'dan fazla
  • - Tabletim yok -
onurates2703
07-02-2014, 22:18   |  #2  
onurates2703 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

 

denetim masası-fare ayarlarından işaretçileri değiştirmeyi denediniz mi :)

cleverman
08-02-2014, 07:48   |  #3  
cleverman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 30
2,522 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Doktorum; sistem enfekte olmuş, format atın! Antivirüslere güvenmeyin, Restore RX veya DeepFreeze kullanın! Ayrıca "İşte benim XP'im!" başlıklı blog yazımı okuyun!

O sistemin içinde birileri bile olabilir...

cleverman bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
YLMZ90
08-02-2014, 11:56   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 45
472 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

3 farklı kullanıcı hesabı sizin bilgisayardamı uzak bağlantı değil yani ?

Doktor3616
09-02-2014, 00:57   |  #5  
Doktor3616 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010
Alıntı: YLMZ90  
3 farklı kullanıcı hesabı sizin bilgisayardamı uzak bağlantı değil yani ?
[/al

Aynı bilgisayarda uzak bağlantı yok.

YLMZ90
09-02-2014, 11:16   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 45
472 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

Diğer kullanıcılardaki tema yüzünden olabilir herhangi birini yönetici kullanıcı yapıp temasını orjinal windows teması yapıp deneyebilirmisiniz ?

YLMZ90 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Doktor3616
16-02-2014, 00:33   |  #7  
Doktor3616 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010
Alıntı: YLMZ90  
Diğer kullanıcılardaki tema yüzünden olabilir herhangi birini yönetici kullanıcı yapıp temasını orjinal windows teması yapıp deneyebilirmisiniz ?
 

maalesef sorun devam ediyor.Her şeyi denedim.Hatta fotoların bir klasörü kayboldu.Gerçi yüklediğim bellekten bir kısmını geri dönüştürerek aldım,ama önemli kısımı kayıp.Komple bilgisayarı taradım ama yok.Bir tanıdık "foldır virüsü" olabilir diyor.Onu (varsa)temizleyecek programı da henüz bulamadım.Bu mesajı okuyupta bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.