maymun insana evrimleşmez ve evrimleşmeyecektir

theironman
23-05-2016, 09:07   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

insanlar, memeliler sınıfının primatlar takımına ait insansılar (insansı maymunlar / ape) üst familyasından bir türdür. hatta eski dünya maymunları infra takımındanız.

insan, bilimsel olarak bir maymun türüdür (evet doğanın gerçekleri o gereksiz egonuzu biraz incitmiş olabilir, aslandan geliyoruz desek hoşunuza gidebilirdi). haliyle insanlar maymunlardan (günümüzde karşıt görüşlerde kastedilen maymunlardan yani) gelmemiştir. her iki familya da aynı ortak ata'dan (primatlar'dan) evrimleşmiştir. bunu evrim teorisini kuran, geliştiren, savunan (yani gerçekten bilgi sahibi olan) insanlar zaten söyledi, söylüyor. ancak siz anlamak istemiyorsunuz. okumadan, öğrenmeden size ezberletilenleri tekrar ediyorsunuz. karşı olduğunuz şeyler olsa dahi biraz merak edin, sorgulayın, okuyun, araştırın, öğrenin.

o değil de, yıllarını bu işe vermiş bilim insanlarının yüzlerce yıllık çabalarının birikimine tüm bilgisizliğinizle laf edebilmeniz cahil cesaretinin en nadide örneklerinden birisi.

not: sözlük trollerine prim vermek için değil, olur da buraya yolu düşen birisi olursa okusun ve en azından birazcık dahi olsa bilgi sahibi olsun diye yazdım. yoksa yazacak çok şey var da merak eden kendi öğrenir.