McAfee SiteAdvisor...!

bwhiteb
17-12-2008, 16:36   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

 

mrb firefox u güncelledim fakat bu eklenti pasif konuma geçti.google aramalardan sonra uyarı çıkmıyor artık.kaldırdım kurdum fakat düzelmedi.mozilla nın sitesinde de bulamadım.uyumlu degil mi acaba

qazx
17-12-2008, 16:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
560 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Aynı durum bendede mevcut.Mcafee site advisor şu an pasif.Sorun büyük ihtimal uyumsuzluktan kaynaklanıyor.

qazx
17-12-2008, 16:58   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
560 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Aşağıdaki linkten crawler toolbarı indirip firefox için kurabilirsin.aramalarını burdan yaptığında aynı mc afee gibi hatta dahada iyi güvenlik sağladığını göreceksin:

Edit:Düzenle,yanıtla butonları çalışmadığından 2 mesaj yazmak zorunda kaldım.

bwhiteb
17-12-2008, 16:59   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

hmm çok faydalı bi eklenti inşallah düzeltirler.şuan eklentiyi kaldırdım.bi kaç gün sonra aktif olur umarım.
program içichip de sorun var sanırım normalden geç açılıyor bende.

Son Düzenleme: bwhiteb ~ 17 Aralık 2008 17:02
Kapalı Hesap (76993)
20-12-2008, 11:23   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Ben de SiteAdvisor'u kullanıyorum ancak böyle bir sorun yaşamadım sadece sonuçların yanında çıkan tehdit ve güvenlik belirten küçük simgeler biraz geç geliyor

Kaya Erdoğdu
23-12-2008, 13:49   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,281 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008
Sting_32
Ben de SiteAdvisor'u kullanıyorum ancak böyle bir sorun yaşamadım sadece sonuçların yanında çıkan tehdit ve güvenlik belirten küçük simgeler biraz geç
bendede öle oluyor o simge çıkana kadar ben siteye girmiş oluyorum zaten :D