Media Markt'tan yuva kuranlara hizmet!

CHIP Online
09-06-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Media Markt, yeni evleneceklerin  hayatını kolaylaştıracak bir uygulama başlatıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/med ... a-hizmet_47624.html

Media Markt, yeni evleneceklerin veya yuva kuracak olanların hayatını kolaylaştıracak bir uygulama başlatıyor. Mağaza içinde oluşturulan özel bölümlerde hizmet verecek "Yuvakuran" danışmanları, müşterilerin ihtiyaçlarından, günlük alışkanlıklarına, yaşam biçim ve alanlarına kadar pek çok kritere göre beyaz eşya seçimlerinde tavsiyelerde bulunuyor.


Media - Saturn Türkiye CEO'su Bülent Gürcan'ın katılımı ile 5 Haziran Perşembe günü Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde yapılan lansman ile projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Lansman, tiyatro oyuncuları Ayça Varlıer, Halim  Ercan, Nuri Gökaşan, Bilal Çatalçekiç ve Taner Ergör'ün sahnelediği komedi ile başlarken, CEO  Bülent Gürcan da temsili nikahın şahitlerinden biri olarak oyunda rol aldı.


Yuvayı dişi kuş,  beyaz eşya seçimini Media Markt " Yuvakuran" yapar!


Oyun sonrası proje hakkında detaylı bilgi veren Bülent Gürcan: "Amacımız müşterilerin tam ihtiyaçları ile örtüşen ürünleri alarak seçim yapmalarını kolaylaştırmak. Böylece evlenecek çiftlere veya yuvasını kuranlara zamandan ve bütçeden tasarruf sağlayacağız. Ülkemizde her yıl 500 ila 600 bin çiftin evlendiğini görüyoruz. Evlilik sezonunda elektronik ve beyaz eşya pazarında her yıl en az 2.5 Milyar TL'lik bir pazar oluşuyor. 41 mağazamızda 82 yuvakuran danışmanımız beyaz eşya almak isteyenlere doğru seçimi yapmaları için danışmanlık yapacak. Evine beyaz eşya ve küçük ev aletleri almak isteyen herkes günlerce mağaza mağaza dolaşıp kıyaslama yapmak zorunda kalıyor. Media Markt'lar da 160'ın üzerinde markanın beyaz eşya ve küçük ev aletleri ürünlerini satarak seçim özgürlüğü sunuyoruz. Müşterilerimize "Yuvakuran"larımız aracılığıyla tüm yıl boyunca danışmanlık hizmeti vermeye karar verdik. Danışmanlarımız sadece evlenecek olanlara değil, beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenlere de yönlendirmeler yapacaklar, farklı ödeme seçenekleri ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracağız." diye konuştu. 


Tüm Konu: Media Markt'tan yuva kuranlara hizmet!

Kaynak: www.chip.com.tr