Meraklı gözlerden koruyan iPad kılıfı!

CHIP Online
05-02-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Leitz'ın özel tablet kılıfı, sizi etrafınızdaki meraklı gözlerden ve lekelerden bakın nasıl koruyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mer ... d-kilifi_45242.html

Leitz'tan iPad'leri çizilmeye, lekeye ve meraklı gözlere karşı koruyan Leitz Complete Gizlilik Filtreli Kılıf! Yeni "Gizlilik Filtreli Kılıf" sayesinde mobil çalışanlar, iPad ekranlarında yer alan önemli bilgilerini meraklı gözlerden koruyabiliyor. Kullanıcılar kristal netliğindeki görüntülere bakarken, trende, uçakta ya da otobüste yan koltukta oturanlar iPad'e baktıklarında yalnızca siyah bir yüzey görebiliyor.

Veri güvenliği ve gizliliği tüm dünyada kurumların ve bireylerin üzerine en çok eğildiği konuların başında geliyor. Özel hayatlarının ifşa edilmesini, önemli bilgilerinin çalınmasını engellemek isteyen şirketler ve bireyler, aldıkları önlemleri artırma yoluna gidiyor.  
Bireysel ve profesyonel kullanım alanında en çok tercih edilen cihazlardan biri olan iPad, güvenlik endişesinin yoğunlaştığı unsurların başında geliyor. Hassas retina ekranı çizilmelere karşı fazla direnç gösteremezken, trende, otobüste ya da uçakta meraklı gözlerin de hedefi oluyor. Ekranda yer alan ve belki de hayati nitelikte önem taşıyan bilgiler kısa bir süre içerisinde başkaları tarafından görülebiliyor ve kötü amaçlar için kullanılabiliyor.


120 yılı aşkın süredir modern yaşamı kolaylaştıran yenilikçi çözümlerin üreticisi Leitz, Complete serisine ait "Gizlilik Filtreli Kılıf" ile bu endişeleri gideriyor. iPad ve iPad Mini için tasarlanan kılıf, esnek ön kapağı ve entegre ekran gizlilik filtresi sayesinde kullanıcı dışındaki hiçbir gözün iPad ekranını görememesini sağlıyor.


Tüm Konu: Meraklı gözlerden koruyan iPad kılıfı!

Kaynak: www.chip.com.tr