Merhaba CS:GO İle ilgili bi sorum olucak.

Lear
15-06-2017, 16:03   |  #1  
Lear avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

Merhaba arkadaşlar yıllardır forumu takip ediyorum ama kayıt olmak bugüne nasipmiş Öncelikle konuyu yalnış yere açtıysam Kusura Bakmayın.

1.Sorum şu CS:GO'da iyi duvar arkası vuruşlar yapıyorum Ama hile kullanmıyorum oyun dosyalarına ellemiyorum VAC Yermiyim ?

2.Sorum şu CS:GO'da Maplar zor yükleniyor nasıl desem yani mesela basit eğlence başlıyom ben oyuna girdiğimde adamlar 4 5 Raunt oynamış oluyorlar.

AtıfBuğra
01-07-2017, 01:06   |  #2  
AtıfBuğra avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Öncelikler ilk soruna cevap verıyım: Cs go'nun ban sistemi diğer online oyunlardan farklıdır. 3 seviyedir bunlar:

oyun belli sorumlulukları yerıne getıren oyuncularına overwatch sıstemı verır bende bu sıstemde varım. bırılerı senı report ettıgı zaman benım ekranıma oyundan bazı sahneler duser eger hıle dersem sen uyarı sıstemıne dusersın duruma gore ceza da verılır.Buna karsın halen devam edersen dırek olarak surelı ceza yersın(tabıkı bunlar cezanın tıpıne gore degısıklık gostermektedır.) sonuncu olarak oyunun yonetıcılerı tarafından ızleme var o tamamen ban yeme durumudur. Senın durumunu yapan cok kısı var ozellıkle AK-47 veya AWP kullanan kullancılar. Dert etmen gereken bır durum yok.

2. soruna gelecek olursak .

Oyunların yukleme alanı senın bılgısayarının hızıyla etkısı olsada daha cok net hızınla ılgılıdır. Birde Basit Eglence gıbı rahatca gırıp cıkabıldıgın oyunlardır. oyunun baslanması ıcın senın beklemene gerek yoktur. 5 6 round gecme durumu tamamen sansından kaynaklanıyor o anda o oyunda bosyer varmıs olay bundan ıbadet. onun dısında fps arttırma pc sıcaklıgı ve dedıgım gıbı en onemlısı pıng sorunun yoksa sadece sans