Metin2 Pvp Serverler Karakter Gelişim Blogları

ServerlerTr
05-06-2017, 23:43   |  #1  
ServerlerTr avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2017

Pvp serverler oyunları eğlence serverlarlarına baktığınızda sadece karakter geliştirme üzerine kurulu bir oyun yapsı olduğunu göreceksiniz. Örneğin sağlam bir savaşcınız varsa ve bu karakterinizi oyunda savaşlara sokuyorsanız, Bütün loncalarda yer bulabilir yada kendi loncanızı kurup oyunlarda diğer rakiplere meydan okuyabilirsiniz.

Metin 2’yi bilmeyenimiz yoktur. Hem internet kafelerde hem de kendi bilgisayarlarımızda taht kurmuş olan oyunumuz bu başarısını orjinal dizaynları, kulağa hoş gelen müzikleri, orjinal karakterleri ve büyüleyici haritalarına borçludur. Metin2 pvp serverler in de bolca bulunma nedeni oyunun bu başarısıdır. Normal sunuculara dolup taşan oyuncuların bir sonraki durağı pvp serverler olmuştur. Oyunun bu kadar kendine bağımlı yapıcı olması dünyanın dört bir yanında kurulup binlerce oyuncusuna yetmeyen resmi sunucularının üstüne oyuncuların özel kurduğu pvp serverler olmuştur. Bu serverlerde kurucular oyundaki ayarlarla istedikleri gibi oynayıp oyunu daha da değişik hale getirebilirler. Örneğin oyuna sona yakın seviyelere başlayıp satıcılarda en yüksek silahlar bulunabilir. Veya yine birinci seviyeden başlayıp yüksek seviyede elde ettiğiniz güçlendirmeler sizin karakterinize doğrudan verilebilir.

Metin2 pvp serverleri özetledikten sonra size en iyi karakter geliştirme rehberi olan http://www.pvpserverlar.biz/ i tanıtmak isterim. Bu sitede pvp serverleroyunlarına da oldukça yer verilmektedir. Bunun yanı sıra oyun içinde bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Diğer yandan nasıl kasılırsınız ve oyun zengini nasıl olursunuz buna bağlı bütün konuları bulabilirsiniz.