michael jordan mı stephen curry mi

selim_firat
29-02-2016, 07:56   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

curry'nin jordan'dan daha iyi olduğu tek konu üçlükler. bir pg olarak bile saha görüşünün jordan'dan iyi olduğunu düşünmüyorum. nba tarihinde bir finalde en çok asist ortalaması tutturan 2. oyuncu mj idi.(1991 finali) jordan en iyi zamanına ulaştığında kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapan bir makineye evrildi. ve her zaman da gerekeni yaptı, 6 final 6 şampiyonluk. daha sayamayacağımız kadar bireysel ödül. tüm bunları yaparken 'ben savunmada dinleniyim' ayağı da çekmedi. ki 1998 finalindeki son pozisyon tüm kariyerinin özetiydi. malone'dan topu çalışı, maçı kazandıran basketi sokuşu..

curry lig tarihinin en iyi şutörlerinden biri ama michael jordan dedin mi orada duracaksın. curry en iyi zamanlarını yaşıyor, ama bu gözler kobe'nin, shaq'ın, t-mac'in, lebron'un en iyi zamanlarını da gördü. inanın onlar da bu kadar durdurulamazdı, insanlar ne kolay unutuyor. gerçi o zaman da o isimler jordan'la karşılaştırılıyordu. a noktasındaki isim hep aynı anlayacağınız, yıllar geçtikçe b noktasındakilerin isimleri değişiyor sadece.

http://giphy.com/gifs/lj1xtfxw60luw

Chıptansel
01-02-2020, 11:24   |  #2  
Chıptansel avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Lise 2’de boyunun kısa olduğu gerekçesiyle hiçbir koçun takıma almadığı Jordan, bir sene boyunca kendi çabalarıyla antrenman yapmaya devam etti ve sonunda seçmelere girmeyi başardı. Ünlü isim vazgeçmeyerek seçmeleri kazanmasını, hayatının dönüm noktası olarak tanımlıyor. Birçok önemli kişilerin hepimize ilham verecek başarı öykülerini buradan sizlerde okuyun: https://paratic.com/basari-hikayeleri/