Microsoft gizli silahı Bill Gates!

CHIP Online
06-02-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un yeni CEO'sunun açıklanması ile birlikte, Gates efsanesi de şirkete geri döndü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... ll-gates_45211.html

Resimlerle: Bill Gates'in en büyük 10 hatası!

Microsoft'un yeni CEO'su Satya Nadella oldu... Ama bu büyük değişimin ardında, bir büyük değişim daha gizli: Microsoft'un gizli silahı kabul edilen Bill Gates, artık şirket için daha fazla zaman harcayacak...


Teknoloji dünyasının en önemli vizyoneri kabul edilen Bill Gates, rakip şirketlerin yöneticileri gibi sahnede şovlar yaparak insanları heyecanlandıran yetenekli bir pazarlamacı değil ancak insanların ne istediğini ve nelere ihtiyaç duyacağını onlarca yıl öncesinden tahmin ederek bu konuda erkenden çalışmaya başlamasıyla bilinen çok başarılı bir vizyoner. Apple daha tabletleri, akıllı saatleri, akıllı telefonları rüyasında bile göremeyen ve batma tehlikesiyle karşı karşıya olan bir bilgisayar üreticisi iken Bill Gates konferanslarda ve TV programlarında gelecekte insanların tabletler, akıllı saatler, dokunmatik telefonlarla tüm gün internette dolaşacağını, evdeki elektronik cihazların internetten kontrol edileceğini ve o gün için inanılmaz olan bir çok detayı anlatıyordu.


Şimdi, Microsoft'ta işler kötüye giderken, Gates'in şirketin "Kurucu ve Teknoloji Danışmanı" olacağı açıklandı. Gates, sürdürdüğü yönetim kurulu başkanlığından ise ayrılıyor. Onadan boşalan koltuğa oturacak isim isim ise, John Thompson olacak... Bu sayede Bill Gates, yepyeni hizmetlere imza atıp, Microsoft'a eski dinamik görüntüsünü kazandırmak için çalışma imkanı bulacak.


Yaşı artık ilerlemiş olsa da, artık deneyimleri sayesinde çok daha tehlikeli bir silah olan Bill Gates'in kınından çıkmış olması, Microsoft'un rakiplerini gerçekten endişelendirecek gibi görünüyor.

Tüm Konu: Microsoft gizli silahı Bill Gates!

Resimlerle: Bill Gates'in en büyük 10 hatası!

Kaynak: www.chip.com.tr