Microsoft Outlook 2003 arşivleme hakkında

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
conqu
03-02-2004, 17:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft Outlook 2003'de tüm klasör ve alt klasörlerimi arşivlemiştim. Arşiv yaptığımda uzantısı *.pst olan yaklaşık 300 kb'lık bir dosya oluştu. Makinamı formatladıktan sonra bu arşiv dosyasını tekrar açmayı denedim fakat başarılı olamadım. İzlediğim yol şöyle:

Önce File'dan "Import and Export", daha sonra karşıma çıkan pencereden "Import from another program or file", sonra "Personel folder file (.pst)", daha sonra import edeceğim pst dosyasının yolunu belirleyip, "Options" kısmından "Do not import duplicates" seçeneğini seçtikten sonra "Finish" buttonuna basıyorum. Daha sonra "All Mail Folders" kısmında "Archive Folders" isimli bir klasör oluşuyor. Fakat bu klasörün alt klasörlerinin içleri maalesef boş! Yani "Contacts" ve "Inbox"taki önemli verilerim yok! Nerede yanlış yapıyorum?

Nedir bu Microsft'tan çekteğim ya!!! Donanım tanıtmada sorun yaşanmasa bir dakika beklemeden hemen Linux'a geçerdim! Neyse inşallah bir yerde yanlış yapıyorumdur da, verilerime ulaşabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.