Microsoft'tan bir bomba daha!

CHIP Online
05-11-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8, Windows Phone 8, Surface tablet derken, Microsoft'tan büyük bir bomba daha mı geliyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... mba-daha_36806.html

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Microsoft'un Surface RT tablet'i bir haftadır piyasada... An itibariyle firma tarafından satış rakamları verilmemiş olsa da tabletin gördüğü ilgi oldukça yüksek. Yayılan birçok rapora göreyse Surface tabletler çoktan tükenmiş durumda.


Yeni Windows 8 ürünlerinin tanıtıldığı 26 Ekim konferansında konuşan CEO Steve Ballmer ise, Surface'in yeni bir teknolojiyi de beraberine getirdiğine, Microsoft'un artık "Cihazlar ve servisler şirketi" olarak anılması gerektiğini dile getirmişti. Tüm bu yenilikçi sözleriyle de yetinmeyen CEO, Microsoft'un teknoloji pazarına çok daha fazla donanım ürünü getireceğini de eklemişti.


Hemen akabinde teknoloji dünyasında başlayan dedikodu furyası, "yeni donanım" ile Microsoft'un kendi akıllı telefonunu üreteceğinden bahsettiğini söylüyor. Windows 8 donanımlarının piyasaya çıkmasından sonra böyle bir ürünün imkansız olmadığı, "The Wall Street Journal" tarafından dile getirilmişti.


Gizli bir kaynak tarafından ortaya atılan iddiaya göreyse, Microsoft Asya'daki bir parça üreticisi üzerinden kendi yeni akıllı telefon tasarımını an itibariyle geliştiriyor. Cihazın test edildiği merkezden haberi sızdıran isimsiz kaynak, MS'in yeni bir telefon ile karşımıza çıkmak için hazırladığını açık bir şekilde söylediği gibi aynı zamanda "Ürün gerçekten mevcut ama seri üretime geçip geçmeyeceği halen belirsizliğini koruyor" dedi. Bir diğer benzeri kaynak ise ürünün dört ile beş inç arasında bir ekrana sahip olduğunu belirtiyor.

Tüm Konu: Microsoft'tan bir bomba daha!

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Kaynak: www.chip.com.tr