Microsoft'tan ilk Nokia reklamı!

CHIP Online
28-04-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Nokia'yı satın aldıktan sonraki ilk cep telefonu reklamını yayınladı! İzleyin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... -reklami_46831.html

Microsoft, Nokia'yı satın aldıktan sonra ceplerinin eşsiz tasarım ve renklerini vurgulayan ilk reklamı "Not Like Everybody Else"i yayınladı.


Yukarıda izleyebileceğiniz reklamda renkli görünümüyle dikkat çeken bir adam, sokakta yürürken yanından geçen kişiler, Lumia'nın çekiciliğinden etkileniyorlar. Nokia'nın adının veya logosunun hiç görünmediği reklam, Microsoft'un yakın zamanda Nokia markasından kurtulacağının ipucunu veriyor olabilir. Microsoft'un telefonlarını 10 sene boyunca "Nokia" markasıyla satma seçeneği bulunuyor.


Reklamın sonunda ise Nokia 2550 tablet görünüyor. Bu, tabletin Microsoft'un Surface serisi uğruna çöpe gitmeyeceğinin bir işareti olsa gerek. Reklamın Microsoft'un YouTube kanalı yerine Nokia'nın kanalında yayınlamış olması da dikkat çekiyor. İki firmanın anlaşmasının şartlarına göre Microsoft, Nokia'nın web sitesini ve sosyal medya hesaplarını 10 sene boyunca işletebilecek.


Nokia'nın Cihazlar ve Servisler bölümünün Microsoft ile bütünleşmesinin 1-2 sene içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Microsoft, şu sıralar marka çalışmaları yaptığı biliniyor. Microsoft Mobile olarak bilinen bölüm, şu an yasal amaçlarla kullanılıyor. Bu ismin gelecekte değişip değişmeyeceği bilinmiyor. Microsoft'un cepleri, karar verilene kadar muhtemelen Nokia markası altında satılmaya devam edilecek.

Tüm Konu: Microsoft'tan ilk Nokia reklamı!

Kaynak: www.chip.com.tr