Microsoft'tan şık ve akıcı donanımlar

CHIP Online
20-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un Windows 8'e özel klavye ve fare seçenekleri herkese özel alternatifler içeriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... nanimlar_38178.html

Microsoft Türkiye tarafından sunulan yeni Windows 8 ile uyumlu fare ve klavye seçenekleri, sanatseverlerden uzun saatlerini klavye başında geçirenlere ve sıkça seyahat edenlere kadar, her kullanıcı için çok özel alternatifler içeriyor.


Kullanıcıları için ortaya koyduğu farklı donanım seçenekleriyle; bağlantı, ergonomi, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan Microsoft, Windows 8 ile uyumlu yeni nesil fare ve klavyeleriyle de bu deneyimi üst düzeyde yaşatmaya devam ediyor.


Wedge Touch Mouse 3LR-00002


Küçük, stil sahibi ve Windows 8 için iyi bir yardımcı aksesuar olan yeni Wedge Touch Mouse, cebinize sığacak kadar küçük boyutlara sahip. Sade ve kullanışlı tasarımıyla, akıcı, dört yönlü kaydırma imkânı sunan dokunmatik Touch teknolojisi ile Wedge Touch Mouse, ayrıca Bluetooth teknolojisiyle, kablo karışıklığına yol açmıyor. Bu akıllı fare, bilgisayarın ya da tabletin kullanılmadığı durumlarda pil gücünü korumak için "düşük güç moduna" giriyor. Farenizi, kapanıp kapanmadığından endişe etmeden çantanıza koyabilirsiniz, çünkü artık ihtiyaç duyulmadığını kendi kendine algılıyor.


Wedge Mobile Keyboard U6R-00016


Oldukça ince olan Wedge Mobile Keyboard klavye, sürekli hareket halinde olan özellikle tablet kullanıcıları için ideal. İnce ve hafif tasarımıyla taşınması oldukça kolay olan bu şık klavye, tam boyutlu, yumuşak tuş takımıyla verimli kullanım için de ideal. Wedge Mobile Keyboard'un dayanıklı klavye kılıfı, sadece aygıtınızı çizilmelerden korumakla kalmıyor, aynı zamanda hızlıca bir tablet standına dönüşerek, çalışmanıza ya da medya dosyalarını izlemenize de olanak sağlıyor. İş bitiminde, klavyeyi yanınıza almadan önce gücünü kapatmak için sadece kapağı klavyenin üzerine kapatmanız yeterli. Windows 8 kısayol tuşlarıyla sık kullanılan tuşların bazıları da klavyede yer alıyor. Yeni Wedge Mobile Keyboard, aynı zamanda müzik ve videoların kontrol edilmesini kolaylaştıran yerleşik ortam tuşlarına da sahip. Bluetooth özelliğiyle tabletinize kablosuz olarak bağlanan bu akılcı ve kompakt klavye, Wedge Mobile Mouse ile birlikte oldukça kullanışlı bir Windows 8 deneyimi için hazır.


Tüm Konu: Microsoft'tan şık ve akıcı donanımlar

Kaynak: www.chip.com.tr