Microsoft Translator İOS ve Android'e Geliyor

emirhanbulbul6161
08-08-2015, 12:38   |  #1  
emirhanbulbul6161 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Dil bilmeyenler için yurt dışına tatile çıkmak tam bir işkencedir. Dil öğrenmek gerekir. Dil alanında yardımcı uygulamalara Microsoft bir yenisini daha ekledi.

Microsoft Translator basit bir arayüze sahip, kullanışlı bir uygulamadır. Yabancı dildeki konuşmaları dinletin daha sonra çevirmesini istediğiniz dili seçin ve konuşmaları sizin için çevirsin.

Uygulamada Türkçe'de mevcut. Microsoft Translator Android ve İOS platformları için çıkacak. Uygulama da 50'den fazla dil desteği mevcut. Lakin Microsoft yeni dillerin de ekleneceğini belirtti.

Uygulamada şuan aşağıdaki diller yer alıyor.

Bulgarca Arapça, Boşnakça (Latin), Katalanca, Çince (S), Çince, Fince, Fransızca, Almanca (T), Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, İngilizce, Estonyaca, Yunan Haiti Creole İbranice, Hintçe, Hmong Daw , Macarca, Endonezyaca, İtalyanca, Japonca, Korece, Letonya, Litvanya, Malayca, Malta, Norveç, Quer'etaro Otomi, Farsça, Lehçe, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça (Kiril), Sırpça (Latin), Slovakça, Slovence, İspanyolca, İsveççe, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca ve Galler ve Yucatec Maya.

Kaynak: http://www.pcwebim.com/microsoft ... e-androide-geliyor/