Microsoft'un Nokia'lar için ilk kararı!

CHIP Online
05-09-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, Nokia'yı satın almasından sonra yapacağı ilk değişikliği açıkladı: Artık Nokia cepler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... k-karari_42469.html

Resimlerle: Nokia Lumia 1020'den kareler!

Nokia'yı sürpriz bir hamle ile satın alan Microsoft'un, deneyimli telefon üreticisi ile neler yapacağını, nasıl ürünler piyasaya çıkaracağını &lt;span style="text-decoration: underline;">yakın gelecekte çok daha iyi göreceğiz</span>. Microsoft'un, bugüne kadar alıştığımız Nokia modellerinden farklı tasarımlarda ve işlevlerde yeni ve hatta devrimsel telefon fikirleri olduğu şüphesiz. 


Ancak, bu evliliğin başka sonuçları da kısa sürede hayata geçecek. Microsoft'un emekli olmaya hazırlanan CEO'su Steve Ballmer'ın açıklamasına göre, şirket, Nokia'nın "uzun" telefon isimlerini kısaltacak.


Örneğin, çok yakında piyasaya çıkacak ve isminin "Nokia Lumia Windows Phone 1020" olması beklenen amiral gemisi telefonun ismi kısaltılarak, daha "karizmatik" bir isim alacak.


Microsoft'un piyasaya süreceği telefonlarda "Surface" markasını kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak farklı isimlendirmelere gitmesi de düşük olasılık değil. Yakında Apple'ın iPhone'u karşısında, Nokia Surface Phone'u görürsek şaşırmayalım.

Tüm Konu: Microsoft'un Nokia'lar için ilk kararı!

Resimlerle: Nokia Lumia 1020'den kareler!

Kaynak: www.chip.com.tr