Microsoft ve RIM anlaştı: Live BlackBerry'de

CHIP Online
28-05-2008, 15:29   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

RIM ile MS arasındaki anlaşma, Windows Live Hotmail ve Messenger'ı BlackBerry'ye taşıyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... kBerry-de_7101.html

Microsoft ve Research In Motion (RIM), BlackBerry akıllı telefonlarda Microsoft Windows Live hizmetlerini sunmak üzere anlaşma imzaladıklarını duyurdu. BlackBerry akıllı telefon kullanıcıları, mobil durumdayken Windows Live Messenger'a kolayca erişebilmenin ve BlackBerry platformuyla Windows Live Hotmail'in entegrasyonunun keyfini yaşayacak.  

BlackBerry kullanıcıları, Windows Live hizmetlerinin BlackBerry platformuna entegre olmasıyla birlikte; "push" (itme) teknolojisini kullanan BlackBerry mimarisiyle eşzamanlı iletişim kurabilecek ve mükemmel bir mobil iletişim deneyimi yaşayacak. Kullanıcılar; yalnızca bir kez Windows Live e-posta adres ve şifrelerini girerek, Windows Live Hotmail ve Windows Live Messenger hesaplarına BlackBerry akıllı telefonlarından istedikleri an erişebilecek.

Research In Motion Kurumsal Pazarlama Başkan Yardımcısı Mark Guibert, BlackBerry platformunun etkili mesajlaşma özellikleriyle dünya çapında saygı gördüğünü, RIM'in müşterileri için geniş bir iletişim yelpazesi sunduğunu ve mümkün olan en iyi mobil deneyimi sunmak için de farklı yollar araştırmaya devam ettiklerini ifade etti. Guibert, "Microsoft ile olan ilişkimiz ve BlackBerry akıllı telefonlarda sunulan Windows Live hizmetleri, müşterilerimize en iyi mobil deneyimi yaşatmak yolundaki stratejimizi oluşturmamızı kolaylaştırıyor" dedi.


Tüm konu: Microsoft ve RIM anlaştı: Live BlackBerry'de


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: BlackBerry cihazları hakkında düşünceleriniz...