Microsoft , Windows Phone'u bedava sunabilir.

ademmeda6161
14-12-2013, 16:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

Resmi olmayan bilgilere göre, Microsoft mobil cihaz üreticilerine Windows Phone ve Windows RT işletim sistemlerini bedelsiz olarak sunma niyetinde. İddiaya göre şirket önemli bir pazar payına sahip olan Android platformuna karşı durabilmek için bu adımı atmak zorunda kalmış.
The Verge 'ün yayınladığı habere göre WP ve Win RT ücretsiz sürümlerinin tedariki Threshold (Windows 8.2) güncellenmesinin satışa sunulması ile aynı anda başlayacak.
Şu anda Microsoft belirtilen işletim sistemlerini bedelsiz olarak sunmuyor. Windows bölümünün gelirlerinin büyük bir kısmı bilgisayarları Windows 8 ve Windows RT işletim sistemli olarak teslim eden OEM-üreticilerden geliyor. Windows Phone da gelir getiriyor, fakat Windows Phone akıllı telefonların tüm pazarı yakın zamanda Microsoft'un yeni bir mobil bölümü olacak Nokia'ya ait.
Windows Phone ve Windows RT işletim sistemlerinden gelecek olan gelirden imtina edilmesi para kaybının telafi edilmesi gereksinimini doğuracak. Gelirin artırılması yollarından biri de SkyDrive, Skype, 'ofis' program vb gösterilen hizmetlerden alınan ücretler olacaktır.

Adamlar bi taraftan alıp. Diğer taraftan verecekler gibi :)

Kaynak:Mobil Teknoloji Haberleri

Son Düzenleme: ademmeda6161 ~ 14 Aralık 2013 16:51