Microsoft yeni setlerini resmen tanıttı!

CHIP Online
17-08-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tüm gücünü Windows 8'e harcayan Microsoft, çoktandır sessiz kaldığı bu alana 2 yeni canavarla döndü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mic ... -tanitti_42066.html

Resimlerle: Birbirinden ilginç 10 klavye!

Windows işletim sisteminin yanı sıra yine masaüstü kullanıcıları için yıllardır hazırladığı klavye ve fare setleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanan Microsoft, yepyeni iki setle birlikte ürün gamını genişletiyor. Bu klavye setlerinden özellikle Sculpt Ergonomic Desktop, PC kullanıcılarını bir hayli sevindireceğe benziyor.


Sculpt Ergonomic Desktop ve Sculpt Comfort Desktop adında iki adet klavye-fare setini resmen tanıtan Microsoft, bu yeni ürünleriyle kullanıcıların rahatlığına ekstra önem göstermiş. Bu setlerden tamamen kablosuz yapıya sahip olan Sculpt Ergonomic Desktop, özellikle klavye tasarımıyla ilginç bir görünüme sahip. Orta kısmında boşluk bulunduran ve kavisli bir yapıya sahip olan klavye, geniş bilek bölgesiyle de klavye başında uzun saatler geçiren kullanıcılara hitap ediyor. Ek numerik tuş takımına da sahip olan klavye, elbette setin diğer elemanı olan fareyle tamamlanıyor. Yine klavyeye uygun bir tasarıma sahip olan fare, aynı konforu sunuyor. Bu ay satışa sunulacak olan Sculpt Ergonomic Desktop'ın fiyatı 129.95 dolar olacak. Elbette Sculpt Ergonomic Desktop'ın klavye ve faresini ayrı ayrı satın almak da mümkün. Böylece klavye için 80.95 dolar, fare içinse 59.95 dolar ödeyebilirsiniz.


Microsoft'un tanıttığı diğer klavye seti olan Sculpt Comfort Desktop ise geleneksel bir tasarıma sahip. Böylece ergonomik bir tasarım sunan ancak farklı özelleştirilmiş klavye yapılarından hoşlanmayan kullanıcılara hitap eden Sculpt Comfort Desktop'ın fiyatı ise 79.95 dolar olarak belirlenmiş. Yine bu ay satışa sunulacak olan Sculpt Comfort Desktop'ın birimleri de ayrı ayrı satın alınabiliyor. Yalnız klavye için 59.95 dolar fiyat biçilirken, fare içinse 39.95 dolar fiyat uygun görülmüş.

Tüm Konu: Microsoft yeni setlerini resmen tanıttı!

Resimlerle: Birbirinden ilginç 10 klavye!

Kaynak: www.chip.com.tr