Minecraft Cinli şehir, korku survivor.

ThekT0niC
14-10-2013, 13:04   |  #1  
ThekT0niC avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 21
1,194 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2012

Arkadaşlar,uzun süredir üzerinde çalışıyordum,paylaşmak istedim,ilerliyen zamanlarda daha gelişmişi ile karşınızda olacağım,üni. sınavına hazırlandığım için pek zamanım olmuyor.Hemen konuya geçelim....

Cinli şehir haritası bir survival korku haritasıdır,minecraft elverdiğince korku yapmaya çalıştım,yanında ek olarak kendi editlediğim texturepack kullanmanız iyi olur,eğer kurallarına göre oynarsanız,anca o şekilde zevk alabilirsiniz.
Yeterince açıklama oyunun içinde var,ama ben biraz daha ekliyim.
Oyunda çitler ile çevrili bir alandasınız,hikaye olarak çitler ile çevirili alanın içine 1992 yılında köylüler büyü yapmışlardır,ve şehir tamamen kandandır,cinler ile çevirilidir,ve ayakta kalmanız için dualı alanlarda durmanız lazım,yoksa cinlerin eli her daim sırtınızda olabilir.

Cinli yoldan dümdüz gittiğinizde 2 adet obsidian taşı ile karşılaşacaksınız,o taşları kırıp havai fişekli bölüme ayağınızı basarsanız oyunu kazanırsınız,çitleri kırmak ve blok koyarak karşı tarafa geçmek yasaktır,obsidian taşı kırmanız için evlerin içinde,(evlerin içini didik didik arayın) elmas kazma bulacaksınız,ve obsidianı elmas kazma ile kırarak oyunu bitireceksiniz.

Ne kadar minecraft olsada,hikaye olarak korku atmosferini oluşturmaya çalıştım,lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz.Bu benim ilk haritam.

Savenin linki(harita):http://s3.dosya.tc/server11/btAtQw/Cinli_ehir.rar.html
TexturePacklinki:http://s3.dosya.tc/server11/TdhLhO/cinlisehirtexturepack666.rar.htmlVirüsTotal :https://www.virustotal.com/tr/file/...abf1056609dda59a7f1fde96/analysis/1381744729/