MiniTool Partition Wizard Pro (Herkese Hediye)

Gürkan
16-04-2015, 18:40   |  #1  
Gürkan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
403 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Tüm ziyaretçilere $39.00 değerinde MiniTool Partition Wizard Professional Edition 9.0 lisansı hediye ediliyor. Çekiliş ve kura yok.

MiniTool Partition Wizard Professional Edition, gelişmiş özellikleri olan disk bölüm yöneticisidir. Disk boyutlandırma, bölüm kopyalama, taşıma,  oluşturma, silme, birleştirme, formatlama,  dönüştürme, gizleme, sürücü adı değiştirme, bölüm kurtarma işlemleri gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Gelişmiş özellikleri ile iş ortamı içinde profesyonel destek sunmaktadır. Temel diski Dinamik diske dönüştürün ve küme boyutunu değiştirin. İş kullanıcıları ve sistem yöneticileri için sihirli bölüm yöneticisini kullanabilirsiniz. Her işlemi kolayca ve zorlanmadan yapın. Bölme, yeniden boyutlandırma, bölüm taşıma, bölüm birleştirme, bölüm uzatma, Küme Boyutu değiştirme, bölüm kopyalama, Disk kopyalama, oluşturma, silme ve biçimlendirme yani aklınıza gelebilecek tüm disk işlemlerini yapmak artık çok kolay.


Buradan kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz. Çekiliş ve kura yok. Yorumda yazmanız gerekmiyor. Hemen hediye lisansınızı alabilirsiniz...  

Son Düzenleme: Gürkan ~ 18 Nisan 2015 18:56