Minix HD Cool Uydu Alıcısı ile harika görüntü

CHIP Online
08-02-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Next&NextStar'ın, son teknolojiye sahip bu uydu alıcısı, TV'nizin tüm potansiyelini ortaya çıkaracak

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/min ... -goruntu_38585.html

Elektronik sistemlerin lider markası Next&NextStar'ın, en son teknolojiyle ürettiği Minix HD Cool Uydu Alıcısı, iyi ses ve görüntü özelliğiyle kaliteli TV keyfi sunuyor.


Yüksek görüntü kalitesi sayesinde TV izlemeyi keyfe dönüştüren Next&NextStar Minix HD Cool, birbirinden ayrıcalıklı seçenekleriyle TV izlemeyi seven herkesin ilk tercihi oluyor. Cihaz; altyazı ve teletext desteği, otomatik yazılım ve kanal güncelleme özellikleriyle de kolay kullanım sağlıyor.


Mali değeri yüksek ve HD kalitesine sahip televizyonunuzu sıradan bir uydu alıcısı ile kullandığınızda, televizyonunuzun üstün özelliklerinden yararlanabilmeniz imkansız. Bu amaçla yola çıkan ve yepyeni uydu alıcısı Minix HD Cool'u geliştiren Next&NextStar, televizyonunuzda hem profesyonel hem de kesilmeyen net bir görüntü sağlıyor. Uydu sistemlerinde lider marka Next&NextStar 'ın, en son teknolojiyle ürettiği Minix HD Cool, Desteklenen USB Wi-Fi aygıtları ile kablosuz ağlara bağlanabiliyor, Youtube, hava durumu ve RSS eklentileriyle ayrıcalıklı hizmetler sunuyor.


Minix HD Cool ile her türlü video, film ve müziğe ulaşabiliyorsunuz


Türkiye'de garanti güvencesi ve teknik desteğe sahip, en şık ve en küçük HD & SD uydu alıcı olan Minix HD Cool uydu alıcısının kullanımı da oldukça kolay. Sahip olduğu USB girişi ile daha önceden arşivlediğiniz her türlü video, film ve müziğe ulaşabilir, cihaza bağlı USB WiFi Aygıt ile YouTube, DailyMotion, HavaDurumu, RSS gibi internet uygulamalara erişebiliyorsunuz.


Cihaz üzerinde bulunan Dijital Ses Çıkışı ile harici ses sistemlerine digital ses aktarımı yapabilir. Analog ses ve görüntü çıkışı ile, eski teknoloji tüplü TV alıcıları ile kullanım olanağı bulabilirsiniz. Son teknoloji FULL HD panel TV desteğiyle üretilmiş Minix HD Cool, diğer HD uydu alıcılarından daha yüksek teknoloji ile üretildiğinden, televizyonunuzu değiştirseniz bile, gelecekteki yeniliklere hazır olduğu için uydu alıcınızı değiştirmenize gerek kalmayacak.


Next&NextStar Minix HD uydu alıcısının tavsiye edilen satış fiyatı 249 TL

Tüm Konu: Minix HD Cool Uydu Alıcısı ile harika görüntü

Kaynak: www.chip.com.tr